2019. október 22., kedd

LUXUSKURVÁK A ZENEAKADÉMIÁN

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.10.22.



Ha csak nem változik a program, akkor már szinte majdnem biztos, hogy a Zeneakadémián mond beszédet Orbán Viktor október 23-án. Volt néhány nap, amikor kétségek között voltunk kénytelenek hánykolódni, mert úgy tűnt, hogy a miniszterelnök halaszthatatlan és bokros teendői miatt kihagyja az idei megemlékezést. Ám szerencsére minden jól alakult, és a meghívott notabilitások meghallgathatják, hogy örök és megbonthatatlan vezérüknek mi jut az eszébe a hatvanhárom évvel ezelőtti történésekről.

Korábban az utcán mondott ünnepi beszédet Orbán Viktor, ami nagyon is helyénvaló volt a részéről. A forradalmak többnyire az utcán szoktak lezajlani, nem gondosan megválogatott közönség előtt, s ennek megfelelően Orbán is az utcán beszélt a néphez. Elsősorban persze az ő népéhez, mely halmaz nem tévesztendő össze a magyar lakosság egészével. A hétfői parlamenti ülésen is megmondta az önkormányzati választás kapcsán: ők hajlandók együttműködni azokkal, akik velük együtt az országépítésben gondolkodnak. A többiek nem érdekesek, mehetnek a levesbe.

Együttműködni persze jó dolog, ez viszi előre a világot, ám kérdés, hogy ki mit ért együttműködésen. Ha valaki, teszem azt Orbán, azt gondolja erről, hogy az együttműködés azt jelenti, hogy neki és a Fidesznek mindenben igaza van, és a lopás nem bűn, hanem a barátok, családtagok és csókosok helyzetbe hozása, akkor azzal nem lehet mit kezdeni...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.