2019. október 28., hétfő

POLLENKÉNT SZÁLL A NAGYVILÁGBAN ORBÁN VIKTOR ROSSZ HÍRE. DE KÜLÖNÖSKÉPP A MAGYAR EMBEREK ALLERGIÁSAK TŐLE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.10.27.


...Nem jön a mumus, de Soros György, köszöni szépen, jól van. Nagyon érdekes dolgokat mondott a The New York Times-ban. Ajánlanám a hidegrázós Fidesz vezérkarnak, hátha ettől elönti őket a forróság. Mégis csak jön a tél a jövő héten, nehogy ráfázzanak már erre télben tél időjárásra szegény Orbán Viktorék. Soros nagyvonalú demokrata világpolgár, így aztán a NER napi gyűlölködő reklámja úgy ment el mellette, mint a minden magyarok Vezére szokott a Parlamentben az ellenzéki képviselők mellett. Nem is bír rájuk nézni, a köszönésről pedig már régen leszokott. Milyen jót röhöghet Soros Orbánon meg a többi nyalonc huncutkája erőlködésén, akik egyenesen a sátánhoz hasonlítják.

Kifejezetten büszke arra, hogy bizonyos körökben mumusnak számít. Olyan ez neki, mint egyfajta becsületrend. A lap pénteken közölt interjújában a Sorosból ellenséget kreálók listája Trumptól a kínai kormányig terjed, de rajta vannak az összeesküvés-elméletek hívei is. Többek között azért állnak szembe vele, mert liberális ügyeket támogat, és mert az általa alapított Nyílt Társadalom Alapítványok a demokráciát és az emberi jogokat segíti elő mintegy 120 országban – gyakorta tekintélyuralmi rendszerek ellenében – mondta egyebek mellett az interjúban Soros György.

Pontosan ez az, nem elvbarátok Orbánnal meg a sok Soros-ösztöndíjassal sem, ezek az emberek gyorsan felejtenek. Főleg, ha manit és szaros hatalmat szimatolnak a közelükben, simán rámondják a tyúkra is oroszlán. A mi dicsőséges fideszes demokratáink értenek ahhoz, hogy sorozatos öklendezésre adjanak okot. Egyetlen szót ismernek: nem. Minden józan és demokratikus döntés ellen: nem. Nem tudom, meddig lehet szórakoznia ennek a korrupt magyar orbáni társaságnak, kilógva az unió közösségéből. Előbb-utóbb megunják Orbán folyamatos csakazértis ellenszelét, amelyet már ázsiai diktátorokkal is fújatna ez a fékeveszett fenevad. Odáig merészkedett, hogy Erdogan népirtó politikájához a magyar nép nevében igent mondott. A magadéban, fajankó! Azért sem mernek az Európai Ügyészséghez csatlakozni, mert akkor nem játszhatják csiki-csuki, undorító jog- és törvényen kívüli politikájukat. Polt urasággal az élen.

De hála az ötlevelű lóherének, sajátjai csapták nyakon Orbánt, amikor megszavazták azt az állásfoglalást, amely elítéli új és mocskos haverjának Erdogan török elnöknek szíriai agresszióját. Egyébként pedig az Orbán-kormánynak soha sehol senki nem adott felhatalmazást arra, hogy újfasiszták, gyilkosok ölébe lökje bele az országot. Erre sem, meg semmiféle háborús politizálásra sem. Orbán őrült hisztijei nem egyenlőek a magyar emberek véleményével...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.