2019. október 2., szerda

SEMJÉN NEM KIABÁL; SUNYI, ALÁZATOS TEKINTETTEL, SZÍNLELT HITTEL ÁLL A MAGYAR ÚR SZOLGÁLATÁBAN – ÉS MÉG CSALÓ IS

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.06.01.


...Ez az ember nem kiabál. Ez az ember a Vezér helyettese. Miniszterelnök-helyettes. Semjén Zsolt. Azt nem mondanám, hogy olyan, mint ő. Ha lehet nála rosszabb, akkor ő az. Vagy egyformák. Ez az ember nem kiabál. Csendes őrült. Kettőt tud, nézzenek az arcára: olyan nyáladzó vigyort soha senki nem bír elhinteni Orbán gőgös ábrázatára, mint a mellékállásban vadász. Jelezve, ezt is megcsináltuk, drága egyetlen főnököm. Ezért szeretlek. Ha te nevetsz, én is nevetek.

Ez az ember nem kiabál. Felemeli mutatóujját, fölteszi a szemüvegét, és amikor már elég okosra glancolta magát, akkor belecsap… Ez az ember a kereszténydemokrácia szégyene. Elnöke is a pártjának. Itt is, ott is a hülyítés professzora. Plagizáló doktora. Csak azt bírja mondani, írni, amit a Vezére hallani akar. Kopírozó gép, és ha halványul az orbáni ima a stencilen, kicseréli a festéket – legyen minél sötétebb, feketébb ez az egész aljasuló társaság. Ez tartja életben Semjént a politikában.

Szánalmasabb ember kevesebb van a magyar földön. A hatalom megszállottjaként köp le minden keresztény értéket. Nem Isten ő, hanem olyan szolga, aki egy rózsafüzérért ezerszeres forintfüzért tesz a zsebébe. Szégyenérzet nélkül. Mindennap. Ennek az embernek a kéjes, gusztustalan vigyora elért egy határt. Már csak azon túl látható valamilyen normalitás az arcán. Ezt hiszik róla. Ezzel a szemfényvesztéssel hódít Erdélyben, a Vajdaságban, a Felvidéken.

Dicsekszik az odaát fellobbantott szenvedéllyel, miközben a marionettként rángatott embereken is gazdagodik az egész nagy magyar úri blokk. Nekik eggyé tartozni a határon túli magyarsággal üzlet. Plusz giccses, túlcsöpögő magyarságtudat. Miközben az itthoniak pénzét pumpálják az ottani itthoniaknak. Mintha nekünk a határon belül eljött volna a Kánaán. Csessze meg már, ne lopják el sehova senkinek, ami a miénk – mi dolgozunk meg érte, mi adózunk, mi élünk itt a politikai szörnyetegekkel. …és akkor még a saját pénzünkön leszünk vesztesek Magyarországon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.