2019. október 20., vasárnap

SOROS HELYETT ERDOGAN NYIT ISKOLÁT BUDAPESTEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.10.19.


Nemzetközileg elismert rangos egyetem helyett nívótlan terroristaképzőt, tudás helyett propagandát, világnézeti szemlegesség helyett iszlám radikalizmust hoz Orbán Budapestre, amikor a CEU-t a török diktátorhoz, Erdoganhoz köthető “magániskola” váltja Budapesten. A 24.hu információi szerint a Magyarországra költöző iskolában az Iszlám Államot éltették. Ha van a muszlim hódításnak “terve”, akkor az nem a nem létező “Soros-terv”, hanem a nagyon is valóságos “Erdogan-terv”, amelynek egyik eszköze a Maarif Alapítvány iskolája, amely hamarosan Budapestre költözik.

A lap információja szerint ezek elsősorban nem iskolák a szó hagyományos értelmében, hanem vallási intézmények, amelyek a radikális iszlám ideológiáját terjesztik az egész világon. Német megfelelője ennek a mozgalomnak, amely a Török Vallásügyi Minisztérium alá tartozik, nemzetbiztonsági megfigyelés alatt áll. Nincs az a menekült, aki valaha olyan károkat okozhat, mint ez a központilag szervezett muszlim propaganda, amely a radikális iszlám ideológiáját hirdeti. Orbán a határon megszűri a szúnyogot, majd Budapest szívébe beengedi az ellefántot.

Mindez éppen akkor, amikor a törökök hamis indokkal a kurdok lemészárlására irányuló hadműveletet hajtanak végre, amelynek során áldozatul esnek a térségben élő keresztények is. De Orbánt ez nem zavarja, mert a háborútól menekültválásgot remél, amely megerősítheti a jogállami liberális demokratikus Európára nehezedő nyomást, és fegyvert ad velük szemben a szélsőjobboldal kezébe. Miközben Orbán a magyar keresztény identitásról papol, a muszlim bevándorlástól félti az országot a menekültjogok megsértése közben, ő maga török diktátor barátja iszamlizációjának legfőbb támogatója.

Orbán hazudott, amikor Soros Györgyöt az iszlám terjesztésével, a muszlim hódítás támogatásával vádolta, hogy így rombolja le a keresztény nemzeti identitást Magyarországon és Európában. Soros György semmi ilyet nem tett, hanem a menekültekkel szembeni emberséges és törvényes bánásmódra és a menekültválság kezelésére tett javaslatokat, mert az életüket mentő embereken segíteni kell. Menekültnek, életveszélyben levő embernek nincs vallása, amivel megkülönböztetni lehet. Erdogan “iskolái” viszont valóban a muszlim ideológia, annak is radikális és szélsőséges formáinak támogatását célozzák...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése