2019. november 12., kedd

A FIDESZ-LERAKAT KABINETFŐNÖKE SZART LEGELŐ CSORDÁHOZ HASONLÍTOTTA A VÁLASZTÓPOLGÁROKAT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.11.11. 


...Arra is jó volt az őszi önkormányzati választás, hogy sok fideszes a vereség után még mindig úgy pörög fájdalmában, mint a hányós leányka a körhintán. Arra is jó volt a választás, hogy az Orbán-majmokból kitört a soha nem volt kulturáltság. Bunkóságukat nem bírják leküzdeni, benne van már a vérükben. Gondoljanak bele, ilyen kultúrlények irányítottak egy-egy települést vagy város-, falurészt. Mert az nem úgy van, hogy ha hatalmam van, akkor rózsaszín csipkés angyalka vagyok, aztán amikor az emberek lelöknek onnan, akkor meg ócska jellemű senkiházi. Nem, azért normális ember nem szokott ilyen hamar jellemet változtatni. Csakhogy ezek a hatalomhoz hozzászokott kövér-féle intelligenciával, meg kommunikációval bíró asszonyságok meg urak rájöttek, hogy ezután a vízcsapból nekik is víz folyik, úgy, mint másnak. Nix közlé!

Szekszárdon különösen ócska választási kampány volt. Mi is írtunk róla, hogy Bomba Gábor ellenzéki polgármesterjelöltet egy plakát miatt hogyan akarták kicsinálni. Dedós és röhejes indokkal. Bomba ugyan nem lett polgármester, de a vasárnapi választáson aratott az ellenzék. Nagyobb csapást mértek a fideszesekre, mint október 13-án.

- Haag Éva eddigi fideszes alpolgármester 83 szavazattal kapott ki Csötönyi Lászlótól, az ÉSZ jelöltjétől (októberben csak 16 voks volt a különbség),
- Szegedi Attila (Fidesz) pedig 76–tal kapott kevesebb szavazatot az ellenzéki Faragó Zsoltnál, miközben egy hónappal ezelőtt még csak 14 voks döntött Faragó javára.

A rohadt életbe, ez csak a Soros meg a Gyurcsány műve lehet! A tolnai megyeszékhelyen ellenzéki többség lesz a közgyűlésben, a 6 fideszes képviselő a szintén fideszes polgármester szavazatával megtoldva sem tudja leszavazni a 8 ellenzéki képviselőt.

A gratuláció különös módját választotta, mert a pofont nem bírta elviselni Böröcz Máté, a szekszárdi fideszes polgármester kabinetvezetője. Böröcz a Fidesz-lerakat álom munkatársa, ez igen, polgármester úr, csak így tovább az intelligencia rögös útján!

„A mai nap margójára: Aki a csorda után megy, mindig szaros füvet legel!” Szóltam, most szóltam!

– ezt írta ki a Facebookra a vasárnapi megismételt választás után ez a Böröcz Máté, ráadásul nem volt elég friss a saját véleménye törlésével, megmaradt az örökkévalóságnak. Kis szerencsétlen. Legeljenek szaros füvet azok, akik nem rájuk szavaztak. Így sértegeti a választópolgárokat a kis nyikhaj: ja, mert a Fideszben tiszta füvet lehet szippantani egy jachton, mégis csak előkelőbb hely egy bukott polgármester számára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.