2019. november 29., péntek

A NER KITERJESZTI HATÁRAIT AZ ŰRBE, ORBÁN LESZ DARTH VADER - MIUTÁN ELFOGLALJUK AZ ŰRT, ÉS KITŰZZÜK AZ ŰRBEN A MAGYAR ZÁSZLÓT, A FÖLDI LÉGTÉR FÖLÉ HATALMAS KERÍTÉST HÚZ A NER

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.11.29.


A világuralomra törő Orbán-rendszer külügyminisztere, Szijjártó Péter nagy bejelentést tett az Európai Űrügynökség (ESA) sevillai konferenciáján. Magyarország 2024-ben embert küld az űrbe. Az első embert a program keretében, mert Magyarországnak nagy tervei vannak: az űr meghódítására készül, űrnagyhatalom kíván lenni. A magyar űrhajós nem űrturista lesz, hanem komoly feladatokkal bízzák meg. Mint azt Szijjártó elmondta, “az űripar az egyik legfontosabb iparág lesz a jövőben, Magyarországnak ez újabb fejlődési, kitörési lehetőség”. Így vetünk véget a trianoni határok fogságának.

Mészáros Lőrinc hamarosan megalázza a világ leggazdagabb embereit, akik beragadtak a sáros földgolyóba, és nem ismerték fel azt, amit a dunakeszi futsall-csapat esze és furfangja: a jövő az űrben van, a magyar adófizetők pénze mostantól elszáll az űrbe. Nem mintha eddig is nem ezt érezhették volna. Aki elfoglalja az űrt, az diktál a jövőben. Magyarország földrajzi helye a Földön eddig nem mutatta ennek a nemzetnek a nagyságát, de most az űr felől előzzük be legnagyobb riválisainkat, és leszünk nemcsak a Föld, hanem a világmindenség urai.

Ezt jelzik előre Szijjártó kijelentései, miszerint a program első magyar űrhajósának “feladatai közé fog tartozni különös új világok felfedezése, új életformák, új civilizációk felkutatása, és hogy eljusson oda, ahová még ember nem merészkedett”. Ha ezt meghallják a Föld világhatalmai, kiolvashatják belőle Magyarország világuralmi törekvéseit, ezért aggódunk, nem kotyogott-e ki túl sok mindent Szijjártó Péter külügyminiszter, aki a jövőben a világűr diplomáciáját és gazdasági ügyeit is irányíthatja.

A magyar űrprogram az oroszok segítségével a Nemzetközi Űrállomáson indul, ahova a magyar űrhajóst vélhetően egy orosz űrhajó repíti fel, hacsak valóban nem épül magyar űrállomás Felcsúton. Méltó lenne a hely, ha még egy felcsúti gázszerelőnek is határ a csillagos ég, illetve mostantól már az sem. A magyar űrhajós titokzatos küldetése ezután kezdődik, mert a Nemzetközi Űrállomásról indul a magyar űrhajós új világokat felfedezni, új életformákat és új civilizációkat felkutatni. Eszerint a NER teoretikusai szerint vannak az űrben új civilizációk, amelyeket a mi űrhajósunk majd felkutat. Elindul az űrben, mint a legkisebb fiú, vállán az elemózsiával, lesz vöröshagyma a tarisznyába...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.