2019. november 20., szerda

AZ ALJASSÁG ÚJ MÉRTÉKEGYSÉGE: EGY KÓSA

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.11.19.


„Az a tízmillió turista, aki belép Magyarországra, sem kap enni a magyar államtól, ők sincsenek éheztetve.” Ezt a frappáns gondolatot forrta ki magából Kósa Lajos, az országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke. Amúgy ez a felemelő és mélyen emberi megnyilvánulás érvként hangzott el abban a vitában, amely Szél Bernadett és Szabó Szabolcs képviselők a tranzitózónában tapasztalt embertelen gyakorlat megszüntetésére irányuló törvénytervezete kapcsán bontakozott ki a bizottságban.

Ha még volna hozzá kedvünk, megkérdeznénk Kósa Lajost, hogy debreceni polgármester korában, miért nevezte őt a népnyelv Mr 20 százaléknak. De nem kérdezünk ilyet, mert fölösleges, ugyanis tudja a választ mindenki. Mint ahogyan azt sem firtatjuk, hogy Kósa Lajos aktív korában védőnőként dolgozó édesanyja 82 éves korában miből és milyen meggondolásból vásárolt sertéstelepet. Meg hogy miért épp Kósát találta meg a csengeri örökösnőként elhíresült csaló az 1300 milliárd forintjával? Akik idáig azt gondolták, hogy Kósát azért tartja a Fidesz, hogy ne Dajcstomi legyen a leghülyébb, tévedtek. Kósát az aljasságáért alkalmazzák Orbán Viktor pártjában.

Aki olyat mond a kiszolgáltatott, védelemért hozzánk forduló emberekről, mint Kósa Lajos, az ugyanolyan aljas gazember, mint Irénke néni, a menekültvadász. Talán azzal a nem csekély különbséggel, hogy míg Irénke néni egy szerencsétlen, megvezetett önkéntes hülye, addig Kósa Lajosnak hivatala és hatalma van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.