2019. november 8., péntek

KÖSZÖNŐLEVÉL A TEK-NEK

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.11.08.


Kedves Terrorelhárítási Központ! Olvastam a csütörtökön este kiadott közleményeteket, amelyben megköszönitek a budapestiek türelmét és együttműködését, amelyet állításotok szerint az ideiglenesen hazánkban állomásozó Erdogan török elnök látogatásakor tanúsítottunk. Javítsatok ki, ha tévednék, de vérforraló cinizmust olvastam ki a közleményetek szövegéből.

Mi, budapestiek nem voltunk sem türelmesek, sem együttműködők. Iszonyú dühösek voltunk és elkeseredettek, Haragudtunk rátok, gyűlöltünk benneteket. Nálatok jobban csak azokat utáltuk, akik megbíztak benneteket ezzel a feladattal.

Nem türelmesek és együttműködők voltunk, hanem semmibe vettek. Kényszerhelyzetben voltunk, engednünk kellett a fizikai erőszaknak. Ezt ti is tudjátok, és remélem, kellően szégyellitek magatokat emiatt. Tudjuk, hogy az Erdogan nevű tömeggyilkos diktátor a védett férfiak közé tartozik, és bárhová megy, biztosítani kell vonulásának vonalát. Amit azonban ti csütörtökön biztosítás címén elővezettetek, az túlment minden normális határon. Jó, tudjuk, nem a saját ujjatokból szoptátok a szívatásunkat, mindenki számára nyilvánvaló, hogy megbízótok, a legkisebb magyar bosszújáról van szó. Orbán Viktor rágott be ránk, budapestiekre, amiért nem a Fidesz jelöltjét, Tarlós Istvánt választottuk főpolgármesternek...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.