2019. december 31., kedd

HAZAKÖLTÖZÉS ÉS MAGYARORSZÁG HATÁRÁTKELŐ SZEMMEL

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2019.12.31. 


Év végén az ember jellemzően leltárt készít, végiggondolja, mi minden történt vele, kicsit visszatekint. Igaz ez persze egy blog esetében is, így aztán az jutott eszembe, érdekes lenne megnézni, melyik volt az a tíz poszt, ami a legnagyobb érdeklődést generálta.

Ráadásul amikor végigfutottam az év posztjait, elég világosan kirajzolódott az is, melyek azok a témák, amik a leginkább érdekelnek titeket – legalábbis ha az olvasottságot egyfajta fokmérőnek vesszük.

Persze pusztán a számok nem mutatnak meg mindent, hiszen rengeteg tényező alakítja azt, hányan kattintanak egy posztra, de azért a TOP10-et elnézve elég jól látszik, mi az, ami megmozgat titeket.

Például az egyik legizgalmasabb és legkevésbé kibeszélt téma, a hazaköltözés kérdése. Ami azért izgalmas számomra, mert nagyon nehéz szóra bírni a hazaköltöző határátkelőket, annak ellenére, hogy a jelek szerint nagyon sok embert érdekel a téma – vagy azért, mert érintett, vagy azért, mert tervezgeti a hazatérést.

Az is látszik (és teljesen érthető), hogy Ausztria és Németország népszerű téma (a TOP10-be be nem férő, de sok olvasót hozó írások közül is jó pár ebből vagy erről a két országról íródott), emellé még pár érdekesség fért be a legolvasottabb 10 poszt közé.

Lássuk hát a listát egy-egy rövidebb idézettel (zárójelben a kattintásszámmal, az eredeti posztot a címre kattintva éritek el)!

Magyarország egy ausztriai magyar szemével (78 563)
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.