2019. december 10., kedd

KI MIT FIZET, BELEUGAT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.12.10.


...Talán nem kapott túl nagy médiavisszhangot, de szerintem ez nagyon jelentős dolog. Kezdésnek hihetetlenül jó és fontos. Azt hiszem, pontosan ettől rettent meg a Fidesz a válaztási eredmények láttán. Még most sem tudták kiheverni. Fekvő ellenfelet nem sportszerű ütni, de ezúttal bátran kivételt lehet tenni. Sőt, rúgni is ér. Remélem, bővülni fog az a kör vagy új körök jönnek létre a főváros és a többi ellenzéki település bevonásával.

Valamilyen – számomra legalábbis – ismeretlen okból a vezető sajtó úgy ítélte meg, hogy marhára fontos sokat beszélni az Angyal Üdvédje címmel felbukkant illetőről. A pártlapokkal versengve számolnak be a semmiről. Egyelőre semmi konkrétum nincsen, csak üres fenyegetés. Ha így marad, akkor kuka. Ha van bizonyíték ellenzéki politikusok disznóságaira, akkor pedig ki vele, hadd hulljon a férgese. Ezzel együtt nem értem azt az önkéntes hírverést, amit csapnak körülötte. Namindegy.

Ártunk és ormányunk hirtelenváratlanul kifarolt a színházak teljes beszántásának ötletéből. Ma legalábbis úgy néz ki, hogy a kritikus részeket kivették az előterjesztésből, amit szerdán nyújtanak be a parlamentben. Addig még át is írhatják ötvenszer. Sőt, én még azt sem hiszem el, amit már megszavaztak. Orbán nem olyan családból való, hogy csak úgy lemondjon az elképzeléseiről. Makacs mint egy négyéves, csak ő nem fogja kinőni és rádásul iszonyúan bosszúálló példány...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.