2019. december 6., péntek

KOCSIS MÁTÉ FELESÉGÉNEK LUXUSNYARALÓJA VAN, KÓSA LAJOS ÉLŐ ADÁSBAN ÉGETTE MAGÁT

ÁTLÁTSZÓ / MUTYIMONDÓ
Szerző: ERDÉLYI KATALIN
2019.12.06.


24.hu: Százmilliós balatoni nyaralója van Kocsis Máté feleségének

Újabb ügy mutat rá arra, hogy a képviselők vagyonnyilatkozata nem feltétlenül ad teljes képet a politikusok és a velük egy háztartásban élők vagyoni helyzetéről. A lap megtudta, hogy egy 200 négyzetméteres, úszómedencés révfülöpi nyaraló van Kocsis Máté felesége, Kocsisné Márkus Szilvia tulajdonában, aki két állami cégben is pozíciót tölt be. Az ingatlan tulajdoni lapja szerint Kocsisné 2014-ben vásárolta meg a két szomszédos telek egyesítésével létrejött 1100 négyzetméteres területet, ahova 2017-ben építettek fel üdülőt. Az ingatlan így értelemszerűen nem szerepel Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetőjének vagyonnyilatkozatában, hiszen a házastársa a tulajdonos.

Index: Kósa: Nem járulok hozzá, hogy ezt leadjátok. Műsorvezető: Ez élőben megy

Médiatörténeti remekmű és kabaréba illő jelenet a Fidesz gyakran hülyeséget beszélő debreceni erős emberének eheti produkciója. Kósa Lajos a zsidó tematikájú közösségi televízióban, a Heti TV-ben volt egy beszélgetős műsor vendége. Breuer Péter műsorvezető rákérdezett nála az ellenzékre szavazó zsidókra tett megjegyzésére, de ugyanakkor hízelgett is neki, ami már eleve abszurddá tette az egész adást. Az igazi szürreál azonban akkor jött el, amikor Kósa közölte, hogy nem járul hozzá, hogy leadják a műsort, Breuer pedig meglepve felvilágosította, hogy élőben megy az egész.

Azonnali: Hogy, hogy nem, Orbán költözött oda a Parlamentben, ahonnan kitiltották a sajtót

Október óta vannak kitiltva az újságírók a korábbi parlamenti sajtófolyosóról, amelytől a lap értesülései szerint csak pár lépésre lesz Orbán Viktor négy szobából álló parlamenti irodája. Így a miniszterelnöknek most majd biztosan nem kell újságírókat kerülgetnie, miközben az ülésterembe igyekszik. Bár Orbán éppen arra hivatkozva költözött a Várba a Karmelita-kolostorba, hogy a törvényhozás és a végrehajtás ne legyen egy épületben.

444: Törvényt módosítanak, hogy az EMMI kinevezhesse a 22 éves helyettes államtitkárt

Vannak fontos dolgok az országban, amik miatt változtatni kell néha a jogszabályokon. Most éppen azért, hogy a még egyetemre járó, és az előírt végzettséggel nem rendelkező Rácz Zsófia infjúságügyi helyettes államtitkár lehessen. Rácz korábban Magyarország ifjúsági ENSZ-küldötte volt, és az Alapjogokért Központ elemzőjeként tolta a fideszes narratívát a HírTV-ben.

Hvg.hu: Újabb körözést adtak ki a vizes vébét szervező cég gazdasági vezetője ellen

Az adóhatóság után a Fővárosi Nyomozó Ügyészség is elfogatóparancsot adott ki Balogh Sándor ellen. Az üzletembert, aki a 2017-es budapesti vizes világbajnokság lebonyolításáért felelős Bp2017 Nonprofit Kft. gazdasági vezetője, a NAV költségvetési csalás gyanúja miatt, az ügyészség pedig befolyás vásárlása miatt keresi. Balogh egyébként Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter volt férje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.