2019. december 16., hétfő

MIÉRT IJESZTGET-TEK?

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.12.16.


Az MTI, amely a Magyarország és világ majdnem minden fontos eseményéről beszámol – a TEK közlése alapján – most azt az információt tette közkinccsé, hogy a TEK a korábbi évekhez hasonlóan, technikai, jármű és személyi állománnyal és felszereléssel lesz jelen az V. kerületi Vörösmarty téri és a budapesti Szent István Bazilikánál rendezendő karácsonyi vásáron. Mint a közleményből kiderül, „a TEK továbbra is azért dolgozik, hogy Magyarország mindennapjai, a karácsonyi ünnepet megelőző és az ünnepi időszak biztonságban teljenek".

Jó érzés, hogy megint tankok állnak a Bazilikánál és a Vörösmarty téren. Lehet majd mellettük fotózkodni, szelfiket készíteni és elküldeni az ismerősöknek. Nagyjából ennyi értelme van a tankok kiállításának, mert a TEK is tudja, hogy Magyarországon a terroristák nem akarnak merényletet elkövetni. Nem mintha jobban szeretnének bennünket, mint más nációkat, hanem, mert nem látnak ebben üzletet. Európa több nagyvárosában – Londonban. Párizsban, Brüsszelben – ugyanis egy merénylet nagyobbat szól, mint az Orbán Viktor által túszul ejtett Magyarország fővárosában.

Tudja ezt a TEK is, és nem azért teszi ki közszemlére a harckocsikat, hogy elriassza a terroristákat. Sokkal inkább, hogy bennünket, magyar választókat riogasson. Mert a TEK páncélozott járművei láttán, nem az jut az eszünkbe, hogy nekünk nem eshet bántódásunk, hanem éppen ellenkezőleg: az, hogy fenyegetve vagyunk, és meg kell védeni bennünket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.