2019. december 15., vasárnap

MIKOR SZŰNIK MÁR MEG A DIKTÁTOROK, MAFFIAVEZÉREK ÉS BŰNÖZŐK KEDVENC REJTEKHELYÉNEK LENNI MAGYARORSZÁG?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2019.12.14.


...egy az Orosz Fejlesztési Bankhoz hasonló kis szigetet hoz létre a magyar kormány Budapesten, ahol akár törvénytelenségeket is minden gond nélkül elkövethetnek, nincs olyan, aki ezért őket felelősségre vonhatja, hiszen még a hatóságokat sem kötelesek beengedni. Az Orbán által jóformán teljhatalommal felruházott dolgozók az épületen belül azt csinálnak, amit akarnak, amiért nem mellesleg – nem túl nagy meglepetésre – természetesen a magyarok fizetnek. Nem tudhatjuk meg, hogy kinek, miért cserébe és mennyit fizetünk, azt egyszerűen el kell fogadnunk és kész. Mindezt a jó kapcsolatok kiépítése érdekében.

Hogy erre mégis ki adott engedélyt azt nem tudom, hiszen ez a Magyarország területén létrehozott terület úgy mentesül a magyar törvények alól, hogy erre felhatalmazást a magyar állampolgárok nem adtak. Mégis mi a garancia arra, hogy ez az iroda nem egy pénzmosodává fog változni? Mi a garancia arra, hogy itt nem bűnözők fogják eltussolni törvénytelenségeiket? Ha a hatóságoknak még csak lehetőségük sem lesz arra, hogy esetlegesen házkutatást tartsanak az épületben, akkor mi biztosítja a törvényességet?

Értem én, hogy kell egy hely Orbán türk barátainak és az ő családtagjaiknak, de nem hozott még elég bűnözőt az országba a miniszterek elnöke? Mikor szűnik már meg a diktátorok, maffiavezérek és bűnözők kedvenc rejtekhelyének lenni Magyarország? Orbán a nép nevében tesz szívességeket olyan embereknek, akiktől pénzt és ezzel hatalmat remél. A kérdés már csak az, hogy milyen áron? Vajon milyen háttéralkuk köttetnek, amiről talán csak évek, évtizedek múlva tudhat majd a közvélemény? Vajon mekkora kárt fog még ezek után is okozni az országnak Orbán és bandája? Egyszerűen képtelen leállni, több és még több kell neki, bármi áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.