2019. december 5., csütörtök

ORBÁN KEZDHETI A NEMZETI FÜGGETLENSÉGET AZ UNIÓS PÉNZ HELYETT AZ ÖNRÉSZ NÖVELÉSÉVEL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2019.12.04.


Remek javaslatot készített a soros (kisbetűvel) finn elnökség a következő hétéves uniós támogatásokról, amelynek örvendeznie kellene Orbán úgynevezett kormányának, de nem fog: a gyarmatosító uniós támogatásokat radikálisan csökkentenék, és a beruházásoknál a magyar állami önrész mértékét növelnék. Nagyszerű hír a nemzeti függetlenség hirdetőinek, mert mivel kezdhetnék a nemzeti önállóságot növelni és visszaszerezni a globalista Brüsszeltől, mint az uniós pénzek csökkentésével és a nemzeti önerő növelésével?

Nincs gyarmatosítóbb eszköz, mint az ingyen pénz, amelynek versenyt torzító, korrupciót növelő és demoralizáló hatása van. Brüsszel eddig a rengeteg pénzzel rombolta a keresztény magyar nemzetet, amely ennek hatására olyan károkat szenvedett el, hogy egyébként erkölcsös keresztény kormánya államilag szervezte a lopást és a korrupciót, a Szent István nyomdokaiba lépett magyar király miniszterelnök pedig egész strómanhálózatot hozott létre, saját tőkésosztályt nevelt ki, a milliárdossá gazdagodott saját családjával együtt.

Orbán Viktor egyelőre csak lojalitásból nem tette szóvá az erkölcsromboló és a nemzeti teljesítményre is negatívan ható gyarmatosító brüsszeli ingyenpénz problémáját, eddig csak a nemzeti függetlenség hangsúlyozásával burkoltan utalt erre. Egyelőre csak azt tette szóvá, hogy Brüsszel a pénz fejében beleszól a jogállamiság kérdésébe, megkérdőjelezve a NER jogállamiságát, amelyben pedig a jogot maga a miniszterelnök felügyeli és adagolja. Ha Brüsszel kevesebb pénzzel korrumpálná a keresztény magyar államot, akkor nyilván kisebb mértékben is szólhatna bele a jogállamiságba.

Ezért Orbán Viktor a pénz elutasításának ezt a közvetett módját kénytelen választani, hogy a jogállamiságot felszámolja, a díszletei megtartásával paródiává zülleszti, hogy ezáltal gyakoroljon nyomást az EU-ra, hogy csökkentse a gyarmatosító ingyenpénzt, az euromilliárdokat, amelyeket nem könnyű Mészáros Lőrinc és Tiborcz István nevén ebben a mennyiségben megsarcolni. A finn soros elnökség megértette ezt az üzenetet, és részben a jogállamisághoz kötné a kifizetéseket, bizonyítva az összefüggést a pénz és a beleszólás joga között. Másrészt a nagy befizetők befizetésének csökkentésével kevesebb lenne a pénz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.