2019. december 31., kedd

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ A NER 2020 ÖNJÁRÓ ASZTALI PÉNZNYELŐHÖZ

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.12.31.


Kedves Vásárlónk! Köszöntjük önt abból az alkalomból, hogy kivételes stílusérzékének köszönhetően, a NER 2020 fantázianevű önjáró asztali pénznyelőre esett a választása! Cégünk, amint azt talán Ön is tudja, már egy ideje gyártja ezt a terméket, ám csak most nyílt arra lehetőség, hogy ennyire szellemes, úgy is mondhatnánk: találó elnevezést adjunk az általunk gyártott asztali pénznyelőnek. A NER 2020 elnevezést pályázat útján választottuk ki, és kijelenthetjük, hogy csupán a véletlen műve, hogy a pályázat nyertesének és a zsűri elnökének a vezetékneve megegyezik.

A NER 2020, amelyet a nép asztali pénznyelőjének is neveznek, elsősorban kedvező árfekvésével érdemelte ki a vevők szeretetét, 113 567 562 145 673 forintos ára, ha nem is számít feltűnően olcsónak, de ahhoz az árhoz képest, amennyiért eredetileg adni szerettük volna, kifejezetten barátinak mondható.

Amint az talán első pillanatra is szembetűnik, a hátrafelé nyilazásra is alkalmas NER 2020 fantázianevű önjáró asztali pénznyelő a napjainkban oly divatos árvalányhajas műszattyán bevonattal készült: ez az önjáró részt megóvja az időjárás viszontagságaitól, s mindazoktól a káros behatásoktól, amelyek az igazi szattyán bevonattal kapcsolatban jelentős mértékű elváltozásokat hozhatnak létre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.