2020. január 3., péntek

AZ ASKENÁZI FAKTOR

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2020.02.02.


...Magyarország gondosan kiirtotta és elüldözte az askenázikat, az askenázi askenázikat, a keresztény felsőközép askenázikat, de még a szorgos sváb askenázikat is. Az askenázival csak a baj van, mert az askenázi beszól, az askenázi még az out-of-boxból is out of akar kinézni, az askenázi nem okosban akarja megoldani a problémákat, hanem úgy általában.

Szilvay rezsimszolga írta nemrég, hogy meg kell fékezni az analitikus gondolkodást, ehhez Lánczi Bandi bácsi tette hozzá, hogy adminisztratív lépésekkel kell korlátozni bizonyos észhasználatokat. Olyan emberek kerültek hatalomra, kisebb és nagyobb hatalomra, akiket egész életükben nyomasztott az askenáziatlanság terhe. Ők valójában nemgondolkodni akarnak, reggeltől estig nemgondolkodni. Ők még otthonról hozták a nemgondolkodás hagyományát, ami persze egészen konkrét askenázik ezüst étkészleteinek eltulajdonításával kezdődött, majd egyre kevésbé askenázi askenázik eltiprásán keresztül vezetett a tehetségtelen antiaskenáziság kimaxolásához. Mert ez az, ami a mai Magyarországot minden más kínos Magyarországtól megkülönbözteti. A tehetségtelenséget azért mindig szégyellték, legalább egy kicsit.

A kádári kontraszelekció azt jelentette, hogy mindenféle középszerű ember került az askenázik helyére, az orbáni kontraszelekció pedig azt jelenti, hogy komplett idióták kerülnek a kádári középszer helyére. Ezt a rendszert csak az askenáziság restaurációja semmisítheti meg. Ehhez pedig mindenféle askenázinak kell összefognia, liberális és konzervatív, baloldali és jobboldali askenázinak, azoknak, akik akkor ott álltak, és azoknak, akik ekkor itt, azoknak, akiket azok csináltak ki, és azoknak, akiket ezek, azoknak, akiknek a fehér fehér, azoknak, akiknek a fekete fekete...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.