2020. január 26., vasárnap

BORKAI ZSOLT HELYÉRE VÁLASZT POLGÁRMESTERT GYŐR – PERCRŐL PERCRE A MÉRCÉN

MÉRCE
Szerző: MÉRCE
2020.01.26.


Tavaly ősszel egyértelműen Győrre figyelt az ország, köszönhetően Borkai Zsolt ügyes-bajos dolgainak. A szexvideója nyilvánosságra kerülése után is újraválasztott polgármester ugyan lemondott végül posztjáról,az időközi választást január 26-ra tűzték ki.

És bár előzetesen arra lehetett számítani, hogy Győr ismét forrongó kampányüzemmódba kapcsol, valójában kifejezetten érdektelenre sikeredett az elmúlt néhány hét.

Pedig nem kis tétje van a mai választásnak: miután ősszel az ellenzéki együttműködés Budapesten és több nagyvárosban is megtörte a Fidesz 10 éves sikerszériáját, nagy kérdés, hogy vajon az akkori optimizmus kitart-e, és ha igen, meddig. Ehhez képest Győrben már az ellenzéki polgármester-jelölt megtalálása sem ment zökkenőmentesen, és maga a kampány sem sikerült látványosra.

Hogy ezek után sikerül-e a Fidesznek megtartania a várost, vagy az ellenzék újabb győzelmet könyvelhet el magának, az legkésőbb ma estére kiderül.

Az eseményeket percről percre követjük a Mércén, két kollégánk a helyszínről tudósítja az eseményeket, este pedig a Partizán műsorának vendégeként várjuk majd, hogyan választott Győr...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.