2020. január 31., péntek

CÉLKERESZTBEN A CIGÁNYOK, ÜGYVÉDEK, ELÍTÉLTEK – CSÚCSRA JÁRATTA A GYŰLÖLETKELTÉST ORBÁN

NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: KONCZ TAMÁS
2020.01.31.


Pénteki interjújában Orbán frontális támadást indított a többségi magyar társadalom vélt ellenségei ellen, és nem a migránsok miatt kelt ki igazán.

A miniszterelnök gondosan vezetett kérdéssor mentén foglalkozott az elmúlt hetek, napok fontosabb kérdéseivel, és egész pályás letámadást intézett az ügyvédi társadalom, az elítéltek és gyöngyöspatai romák jó része ellen.

Operatív törzzsel készülnek a járványra

Orbán először a koronavírussal foglalkozott: mint elmondta, felkészültek a betegség esetleges hazai megjelenésére – jó járványügyi szakembereik vannak, és operatív törzset állítottak fel, amit „Magyarország legjobb közigazgatási szakembere”, Pintér Sándor vezet, de tagja Kásler Miklós egészségügyi miniszter és az országos tisztifőorvos is.
Beszámolója szerint jelenleg nyolc magyar állampolgár van a fertőzészónában tartozó közép-kínai régióban – közülük heten haza is akarnak jönni, amit legkorábban a jövő héten tehetnek meg. Nem szabad pánikot kelteni az ügyben, de bagatellizálni sem szabad a veszélyt, jegyezte meg a miniszterelnök, aki óva intett a rémhírek terjesztésétől...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.