2020. január 7., kedd

KARAFIÁTH: HOZZÁSZOKTUNK, MINT SZARHOZ AZ ORR

24.HU / POSZT-ITT
Szerző: KARAFIÁTH ORSOLYA
2020.01.05.


Gulyás miniszter aggódik; atyaég, mi lesz itt!

Kevés dolog hatott meg annyira, mint az a kormányhírportálon (origo) megjelent írás, mely Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter feljelentése kapcsán arról beszélt, mily aljas dolog az álhírterjesztés.

Hogy mennyire veszélyes üzem ez, és védjük meg tőle a fiatalokat, és ne engedjük, hogy mindenféle undorító rágalom, álhír gyökeret verjen az agyukban, különösen álljuk útját a magát Gulyás Gergelyt és a többi vezető fideszes politikust ostorozó borzalmaknak.

(Kábé olyan mélyen érintett meg ez a gulyási jajszó, mint amikor a Lokál sóhajtozott, hogy őt bizony betiltotta a gaz Karácsony Gergely, hát hol itt a sajtószabadság!)

Gulyás aggódásának gyümölcse az, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozásba fogott „álhírterjesztő portálok ellen”. A célpontok között, biztosak lehetünk benne, egyetlen fideszes hazugsággyárat sem vizsgál majd a szerv.

A hazugságok és undorító rágalmak korában élünk, szép lassan hozzászoktunk, ahogy akár a szarszaghoz az orr; állandósult bűz, észre sem vesszük.

Bő két éve, amikor kék Soros-plakátok lepték el az országot, reméltem, azt hittem, leértünk a gödör aljára. De hamar kiderült, hogy az a hergelés csak az első lépés volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.