2020. január 30., csütörtök

KOVÁCS VADÁSZNI MENT; SEMJÉN, LÁZÁR MEGLŐTTE; NÉMETH MEGSÜTÖTTE. MEGETTÉK, ÉS MI KIFIZETTÜK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2020.01.29.


...Az embereknek annyira kell a vadászati világkiállítás, mint görénynek a Biblia. Pontosan annyira. De lesz, hiába minden orrhúzás, lesz. Mert mi vadász nemzet is vagyunk. Minimum 50 milliárd forintért. (Megjegyzem, ennyi hitelt írt alá Varga Mihály pénzügyminiszter iskolák, tornacsarnok építésére). Az urak szórakoztatására ez igazán nem sok, ugye? De a büdös életbe, a nem urak szórakoztatásra mikor jut ennyi pénz? Persze, csak akkor, ha már tele van a spájz meg a bukszánk is. Amiből elmehetünk színházba, nyaralni. Nem ám lövöldözni kis- és nagy vadakra.

A Soros-ösztöndíjból megbutult Kovács Zoltán előlépett Semjén Zsolt, Lázár János, mellett fővadásznak. Is. Arról nem tudok, hogy a Vezér mikor mennyit ül a lesen, csak arról, hogy az ellenzék minden rezdülését lesi – nehogy elszaporodjanak földön, vízen, levegőben. Kovács két pökhendi aljassága között most éppen Dortmundban élvezkedik. Nem focimeccsen, oda a főnök szokott röpülgetni. Kovács hirtelen lett vadász szakértő, úgy vágták ki miatta a közkedvelt Nimród vadászati újság főszerkesztőjét, mint egyszerű magyar futballista a zöld gyepre a teli orra maradékát. Ámulj világ, annak a Kittenberger Kálmán világhírű vadásznak és természetbúvárnak az örökébe lépett vagy inkább erőszakosan betolakodott, aki szakmai hitelességével alapozta meg a Nimród jó hírnevét. Ennek most kampec.

Lett is még a világkiállításért felelős kormánybiztos. Ahelyett, hogy a déli határon még embertelenebbül, még jobban gyűlölködve segítené a hadsereget, a rendőröket meg a Pintér nyugalmazott minisztert. Ott is lehet lőni, kicsi koma, nem baj az sem, ha nem állatokra, hanem emberekre.

Kovács már azt is tudja, hogy legalább egymillió látogatót várnak a 2021-es vadászati világkiállításra, melyet Budapest mellett négy vidéki helyszínen rendeznek meg jövő ősszel. Lesz abból kettő millió is, forduljanak bizalommal Rákay Philiphez, aki Kálmánról magyarosította a nevét, történész, Csiszár Jenő hasonmás és Orbán-kampány tudós. Minden sínen van, mint a nyugdíjas Marika néniék plusz a munkanélküli unokájuk élete...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.