2020. január 4., szombat

„NÉHÁNY BUDAPESTI TRÓGERNEK MEGLEPŐ LEHET, DE JÓ ANYAGI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉLŐ CSALÁD VAGYUNK"

HÍRKLIKK
Szerző: HÍRKLIKK
2020.01.04.


A győri polgármesterjelölt, akit Borkai helyére helyezne a Fidesz, a városháza előtt, bő tucatnyi igen komor ötvenpluszos aktivista háttértömbjével megtámogatva, tegnap magyarázkodásnak is beillő sürgősségi sajtótájékoztatóján már az 50. másodpercben közölte: ő, mint „kijáró típusú polgármester” mennyi mindent elintéz majd a kormánynál.

Bár a jelen törvények állása szerint, mi még egyelőre úgy tudjuk, hogy a kiírt választást talán meg kellene várni s csak ennek eredményeként dől el, hogy ki a polgármester, ám dr. Dézsi Csaba András ezzel mit sem törődve, már előre megígérte, hogy a „kijárós, dzsentroid, urambátyámos” viszonyrendszer NER-kompatibilis hagyományát kívánja folytatni a továbbiakban is.

A PestiSrácok nevű kormánykitartott propagandafelület által sebtében összekalapált riportból megtudhattuk továbbá a jelölttől, hogy aki azt firtatja, miből telik neki 10 és 30 milliós luxusjárművekre, az „pesti tróger senkiházi”. Tette mindezt hirtelen felindulásból előre megszövegezett és kinyomtatott A4-es méretű papírokból felolvasva, ami lehangolóan jelzi, hogy a győri jelölt önálló gondolatait már most mások fogalmazzák és teszik az orra alá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.