2020. január 17., péntek

NEM A BEVÁNDORLÁS MIATT INDULT A 7-ES CIKKELY SZERINTI ELJÁRÁS - ORBÁNT NEM AZÉRT VIZSGÁLJÁK AZ EURÓPAI UNIÓBAN, MERT IDEGENGYŰLÖLŐ BEVÁNDORLÁSELLENES, HANEM AZÉRT, MERT ILLIBERÁLIS FASISZTA

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava 
2020.01.17.


Orbán Viktor mellébeszél, hazudik, szokása szerint félrevezeti és becsapja a magyar embereket, amikor szüntelenül arról beszél, hogy az Európai Unióban a bevándorláspárti erők a bevándorlásellenessége miatt támadják őt. Az Európai Parlamentben most szavazták meg nagy többséggel, hogy folytatódjon Magyarország ellen az uniós jogok és a jogállamiság megsértése miatt indult 7-es cikkely szerinti eljárás, mire Orbán a szokásos pénteki rádióműsorában azt mondta, hogy „bevándorláspárti többsége ellenünk szavaz, mert gyűlölnek bennünket a bevándorlásellenes álláspontunk miatt”.

Ez nettó hazugság, mivel a 7-es cikkely szerinti eljárás a civiltörvény, az igazságszolgáltatás függetlenségének megsértése, a sajtószabadság felszámolása, a CEU elüldözése, az MTA felszámolása, az emberi jogok sérelme, mindazon jogállamiságot sértő intézkedések miatt indult, amelyet az Európai Parlament a Sargentini jelentésben megszavazott. Jelenleg semmiféle kötelező előírás nincs migrációs kérdésekben, Magyarországgal szemben nem a bevándorlásellenessége, hanem az Orbán-rendszer fasiszta és diktatórikus jellege miatt indult eljárás. Ennek semmi köze a bevándorláshoz.

Az Európai Néppártból sem azért akarják sokan kirúgni Orbánt, mert bevándorlásellenes, hanem azért, mert illiberális fasiszta, aki nyíltan tagadja a jogállami értékeket, sérti az uniós jogot, az alapszerződésben vállalt kötelezettségeket, az európai demokratikus értékeket. Orbán megfogalmazta a műsorban a frusztráltságát is, miszerint “lenéznek minket, szerintük elmaradott állapotában vagyunk az emberiségnek”, ami teljes mértékben megfelel a valóságnak. A fasiszta kultúraellenesség, tudományellenesség, szabadságellenesség, önkényuralom, a hatalmi ágak szétválasztásának megszüntetése ósdi, ócska, elmaradott, sötét ideológia, amelyekből népirtások származtak. Ezért Orbán joggal érzi a civilizált országok képviselőinek megvetését, ami a legkevesebb, amit egy fasisztának éreznie kell.

Orbán a “keresztény és nem keresztény lakosság keveredésétől” félti Európát, és ettől félti Magyarországot is, ahogy szellemi elődei is ettől féltették a világot, és ugyanezen ideológia elepján lemészráoltak fél millió magyar zsidót. Most nem a zsidók állnak a náci propaganda középpontjában, hanem meghatározatlan idegenek, elsősorban muszlim menekültek, a zsidók csak közvetve, Soros György révén érintettek, mint akik szokásos világ-összeesküvésük részeként szervezik a “keresztény nemzetek” elleni harcukat, aminek eszköze most a bevándorlás, és amely harcot csak rövid időre állított meg a holokauszt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.