2020. február 29., szombat

A PÁRTTAGKÖNYV AGGÓDIK

KOLOZSVÁRI SZALONA
- ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Egar
2020.02.29.


Most jött el a világnak az ő vége, amikor koszorús párttagkönyvünk elkezdett aggódni. Mert Törökország nem tartja vissza tovább a menekülteket (Ner-kompatibilisül: migránsokat), Zsolt mester meg is saccolta, mennyien fognak megindulni és hová, pluszban a koronavírustól is meg van ő ijedve. Mert a görögök nem fogják megállítani az inváziót, mert eddig sem voltak rá képesek, látta Zsolti. Ezután plánehogy nem lesznek rá képesek, jönnek a migránsok, a koronavírus és most azonnal csináljon valamit az Európai Unió. Ja, természetesen Orbán Viktor ezt előre megmondta, de akkor is csináljon valamit az Unió.

Ez annyira tipikus NER-huszár viselkedés, hogy bátran szobrot lehetne faragni belőle. A jajveszékből kimaradt az az aprócska tény, hogy Orbán Viktor két kebelbarátja és példaképe – Putyin és Erdogan – milyen mértékben tehető felelőssé azért, hogy a menekültek egyáltalán menekülni kényszerültek a hazájukból. Emlékeim szerint a napfényes oldalon elég hangosan röhögött mindenki, amikor néhányan jelezték: annyira azért nem jófej Erdogan, hogy feltétlenül földig hajolva kell kinyalni az ő bájos popóját, miután azok a menekültek, akiket ő nagyvonalúan – és persze jó pénzért – ott tart a táborokban, oda sem kerültek volna, ha nem bombázzák ki őket az otthonaikból például a nagyvonalú vendéglátóik.

Putyin – a másik csodált cimbora, Orbán erős barátja – a másik szarkeverő ebben az ügyben. És igen, joggal fosik az ötösszámú pártkönyv, ez a két szemétláda simán háborút zúdíthat a világra. Ez eddig is tudható volt. Akkor is, amikor Orbán dagadó kebellel (és egyéb szervekkel) lezáratta a fél fővárost azért, hogy a török diktátor innen zsarolhassa és fenyegethesse az Európai Uniót és akkor is, amikor Putyin haverja ölében kuporogva szolgáltatta ki Magyarországot az orosz diktátor érdekeinek. Mert ez történt, drága kicsi rajongók...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.