2020. február 2., vasárnap

FUCK YOU MAGYARSZKI

HÍRKLIKK
Szerző: NÉMETH PÉTER
2020.02.02.


Állítólag ezt üvöltözték azok a migránsok, akik – nem tudni miért – olyan helyen akartak betörni Magyarországra, amely jól meg van világítva, kamerák figyelik az összes mozgást. Ennek ellenére, bátran rohamoztak, mintha csak egy filmforgatás szereplői lennének. Sőt, ezek szerint, meglátva a magyar biztonsági őröket – valaki a Facebookon azt a kérdést tette fel: vajon nem ezek teperték le az MTV épületében Varjú Lászlót? –, még üvöltözni is kezdtek, ráadásul ilyen barátságtalan módon (az angolul nem tudók kedvéért: „basszátok meg magyarok”).

Rendben van, ezek az emberek nyilván valamilyen gyalogos hadseregben szocializálódtak, ahol a támadásnál a katonák Hurrá! kiáltással rohamoznak, de hát idegen országban nyilván stílszerűbb a fuck you üvöltés. De, ha már eleve a lebukással kalkuláltak, miért fordultak vissza? Miért csak az az öt ember hagyta magát elfogni, akik közül az egyik még rühes is volt? És mert az volt, kvázi vegyvédelmi ruhában kellett a bíróság elé állnia, társaival együtt, akiket feltehetően meg is fertőzött.

Amúgy ezzel az egész betöréssel kapcsolatban meglehetősen sok a kérdőjel, számosan vélik úgy, hogy az egész csak egy színjáték, amelynek rendezője a magyar kormány volt. Én nem tudom, hogy tényleg képes-e az Orbán-féle adminisztráció ilyen csalásra, manipulációra, de a körülmények semmiképp nem egyértelműek. Sem az áttörés helye, módja, sem a többség gyáva visszatérése, de hagyjuk is ezeket! Maradjunk a rühnél. Vagyis annál a bőrbetegségnél, amely ugye erős viszketegséget okoz, és – kétségtelenül – gyorsan terjed, fertőz meg másokat is. De, ha így van, akkor ezzel kapcsolatban is akad egynémely aggály. A híradások nem szólnak például arról, hogy vajon mindazokat, akik kapcsolatba kerültek a migránsokkal, a fertőző betegség szabályai szerint látták-e el? Többek között azokat, akik elfogták őket, vagy akik kihallgatták az elkövetőket, egyszóval, akik kapcsolatba kerülhettek velük az akció során, aztán pedig azokat, akik az esetleges továbbfertőzöttekkel léptek kapcsolatba, családtagjaikat, stb…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.