2020. február 2., vasárnap

MÉSZÁROSÉK A PUSKÁS STADIONBAN BULIZTAK, A VIZES VB GAZDASÁGI IGAZGATÓJÁT KÖRÖZIK

ÁTLÁTSZÓ / MUTYIMONDÓ
Szerző: ERDÉLYI KATLAIN
2020.01.31.


Magyar Hang: A Puskás Stadionban tartottak születésnapi bulit Mészárosék

Zárt körű mulatságot tartottak a nemrég átadott stadionban a ZÁÉV 70. születésnapja alkalmából. A bulin fellépett Horváth Charlie, bömbölt az AC/DC, de voltak néptáncosok is. A történet pikantériája, hogy Puskás stadion 150 milliárd forintba került, és egyik kivitelezője a ZÁÉV volt. A céget egyébként tavaly év elején vette meg Mészáros Lőrinc.

G7: Világszerte körözik a budapesti vizes vb gazdasági igazgatóját

Balogh Sándor ellen a tavaly november végén és december elején kiadott, Magyarországon érvényes elfogatóparancsok mellett december közepén előbb két európai, majd pár napra rá két nemzetközi elfogatóparancsot is közzétettek. Balogh több céghálót működtetett, amik többszáz millió forint kárt okoztak az államnak, vagyis adót csaltak.

444: Kispest szocialista vezetése megszavazta a tényfeltáró bizottságot, aztán kiherélte, ahogy tudta

Az Antikorrupciós Tényfeltáró és Vizsgálóbizottság felállítására Ferenczi István LMP-s képviselő tett javaslatot, miután a tavalyi önkormányzati választási kampányban nyilvánosságra került egy videó, amelyen Lackner Csaba akkori szocialista képviselő arról beszél, hogyan lopják szét a kerületet a képviselők. A bizottságot ugyan megszavazta a képiselőtestület, de 6 hónap helyett csak 3-ig fog műlködni, és zártak lesznek az ülései.

Egri Ügyek: Listázta a Fidesz Eger lakosságát Nyitrai Zsolt kampányában – Mutatjuk a bizonyítékokat

Fénymásolt ajánlóívek és Kubatov-listák kerültek elő a polgármesteri hivatal egyik szekrényének mélyéről. A listákon 1-től 7-ig osztályozták a lakosokat aszerint, hogy mennyire szeretik a Fideszt, kire szavaztak az előző választáson, és vélhetően kire fognak voksolni a következőn, vagy egyáltalán elmennek-e.

Index: Perel a Hell, vissza kell vonni a Forbes januári számát

A Hell Energy pert indított a Forbes Magyarország ellen azért, hogy ne kerüljenek nyilvánosságra a tulajdonosaik személyes adataik a magazin évi rendszerességgel jelentkező, 50 leggazdagabb magyart listázó cikkében. A januári lapszámot egy ideiglenes bírósági döntés értelmében a kiadónak vissza kell hívnia, sőt, az újság online felületéről is törölni kell a tulajdonosok nevét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.