2020. március 25., szerda

NAGY ÁRAT FIZETÜNK ORBÁN VIKTOR HIBÁIÉRT!

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2020.03.25.



Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív irányításban többségében meg sem kérdezte a Fidesztől független szakmai és társadalmi szervezeteket és érdekelt feleket. Állandó vendégszerzőnk, Adófizető írása következik.

Azt is tudjuk, hogy senki nem tökéletes, mindenki követhet el hibákat. Az elmúlt 10 évben azonban a Fidesz háza táján egyszer sem találkoztunk olyan értékeléssel, hogy hiba történt, valamit nem sikerült elsőre, jól megoldani. Pedig tudjuk, hogy ilyenre bőven volt példa.

Évek óta halljuk, az adónkból fizetett Fidesz/Kormány propagandából, hogy „Magyarország jobban teljesít”. Ezzel szemben: Magyarország továbbra is rosszul teljesít. 


https://szeka.blog.hu/2020/02/15/magyarorszag_nagyon_rosszul_teljesit

A Euro árfolyam 2020. március 19-én elérte a 360 forintot, március 23-án 352 forint volt. Az Euró árfolyama 2010. januárban 270 Ft volt tehát a forint a Fidesz 10 éve alatt 30 %-ot vesztett az értékéből. Azt is tudjuk, hogy a Fidesz vezérkar egyetlen tagja sem dolgozott a versenyszférában, tehát nem ismerik a piaci alapú szervezetirányítási gyakorlatot...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.