2020. március 11., szerda

VÉSZHELYZET - MÁR TÍZ ÉVE

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2020.03.11.


Veszélyhelyzet kihirdetéséről döntött a kormány, a koronavírus remek alkalom erre.
Most úgyis szélcsend van nálunk, lehet baromságokat hirdetni.
Orbán már felkötötte vészhelyzeti gumicsizmáira a speciális maszkot, mely a vírusból kivonja a koronát és a maszk tulajdonosának fejére teszi, Kásler biztosította a népet, hogy mindenből, ami szükséges, megfelelő mennyiségű eszköz áll rendelkezésünkre.
A hajdani Pintér-intézkedés analógiájára (ha a hóesésben elfogy autódból az üzemanyag, akkor szállj be egy másik kocsiba...) folyamatban van a vírus elleni hatékony intézkedés kidolgozása - ha kevés a lélegeztetőgép, akkor fordulj a másik nyugdíjashoz, az majd szájon át lélegeztet, ha szükséges.
Némi aggodalomra ad okot, hogy a legyengült vírushordozó nem minden esetben lesz képes a szomszéd nyugger előszobájában felhalmozott vécépapír-csomagokon átmászni, de ha mégis, akkor a szomszédja - prevenciós indíttatásból - fejbeveri a sodrófával, majd kizárja az erkélyre, ahol az ott tárolt krumplihegyen töltheti az éjszakát.
Itt állunk majd, dupla vészhelyzetben.
Egyik a migráció miatt került bevezetésre, ami igen bölcs előrelátásról tett tanúbizonyságot, hiszen miként a Csüngőhasú Vátesz kifejtette, a migránsok - némi kitérővel - Iránon keresztül jönnek hozzánk, ahol biztonság várja őket, hiszen Orbán ha mond valami veretes baromságot, akkor Vezérlő Csillagunk (nem öt és nem is hatágú!!!) száz kilométeres körzetében még a verebek is lehullanak a fákról, nemhogy a vírusok.
És hát érzi ő a felelősséget, ezért hetente mond idiótaságokat, melyet szektája tagjai ájult tisztelettel hallgatnak, majd ismételgetnek orrvérzésig - saját gondolataik már úgy sincsenek évek óta...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.