2020. április 4., szombat

MÁR NINCS SZÜKSÉG KOLLABORÁNSOKRA, ORBÁN ELVESZI TŐLÜK A JÚDÁS-PÉNZT, LEÉPÍTI AZ ELLENZÉKET

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.04.04.


Miután egy katonai junta van kiépülőben Magyarországon, s Orbán totális és korlát nélküli uralma fennmarad a járvány után is, nincs tovább szüksége a kollaboráns ellenzéki pártokra, illetve megváltozik a nyílt diktatúrában azok szerepe is. Ezért Orbán a hadi költségvetés átcsoportosítása során megvonja az ellenzéki pártok támogatásának 50 százalékát.

A propaganda szerint a “politikai pártok” támogatását felezi meg, de a “Fidesz” és a “KDNP” (ezek gyakorlatilag nem is létező pártok) nem ebből él, ezért a támogatás csökkentése az ellenzéki pártok ellehetetlenítését jelenti.

Ez azt jelenti, hogy nincs szükség a nyílt diktatúrában az ellenzékre, nem kell Orbánnak etetnie őket, hogy a demokrácia hamis látszatát fenntartsák, és a rendszernek hamis legitimációt nyújtsanak. Ez eddig is kidobott pénz volt, de a látszat megőrzése miatt Orbán kénytelen volt erről az összegről lemondani. A parlamenti álellenzék, amelyet elsőszámú felelősség terhel azért, hogy az ország idáig jutott, és még most sem tudja, hogy Magyarországon 2010 után államcsíny történt (államellenes bűncselekményt hajtottak végre), egy törvénytelen hatalom önkényuralma zajlott eddig is a demokrácia díszletei között, mindent a pénzért tett.

Be is vallották, hogy az Orbán által részükre juttatott állami támogatás miatt nem bojkottálhatják a rendszert. Nem vonulhatnak ki a díszletparlamentből, részt kell venniük egy csaló választáson, amelyen előre be van állítva Orbán mindenkori kétharmados győzelme. Kénytelenek a rendszer hamis legitimációját nyújtani, és azt a látszatot kelteni, mintha Magyarország egy demokratikus ország lenne. Különben nem kapják meg a pénzt. Most, hogy Orbán a világjárványt kihasználva levetette a báránybőrt, megszünteti a demokratikus díszleteket is, és egy totális nyílt diktatúrát vezetett be, az álellenzéki pártok legitimációjára nincs szükség. A mór megtette kötelességét, a mór mehet. Aljas és mocskos feladatukat ellátták, mennek a levesbe. Várható volt, hogy így lesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.