2020. április 25., szombat

MÉG MIBEN ÉS MENNYIT HAZUDTAK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2020.04.25.


Szép estét! Nem nagyon jött be az esőtánc, csak a szél ért ide, víz nincsen hozzá. Kár. De még ennél is sokkal nagyobb baj az, hogy kezd szétzuhanni a szépen felépített díszlet. A nagy varázsló a függöny mögül még igyekszik bevetni a mágiát, de egyre kevésbé sikerül. Ahogy a napok telnek, úgy fog kopni a csoda még azok szemében is, akik eddig elbűvölten tapsikoltak.

Egyetlen magyar sincs egyedül. Biztosan bennem van a hiba, amiért nem biztatást, hanem fenyegetést érzek ezek mögött a szavak mögött.

Egy fikarcnyi őszinteség sincs ebben az emberben. Feneketlen cinizmus, magamutogatás és igen, félelem. Én ezt látom, mást nem.

A rengeteg hazugság meg fogja bosszulni magát. A magyar kormánynak esze ágában sincs partnerként tekinteni az országban lakó emberekre. Soha nem is volt. Miközben Orbán propagandavideókat tölt fel a Facebookjára – természetesen nem ő, hanem a közpénzből fizetett cselédség – Varga Mihály interjút ad a Reutersnek. Nem arról van szó, hogy összehívja a magyar sajtót és az ő segítségükkel tájékoztatja az ország lakóit. Ez eszébe sem jut. Igaz is, mi a fene közünk lehetne ahhoz, ami előttünk van?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.