2020. április 26., vasárnap

MEGJÓSOLJUK, MILYEN VILÁG LESZ EGY ÉV MÚLVA. LESZAVAZHATJA, HA NEM TETSZIK

INDEX
Szerző: FÖLDES ANDRÁS
2020.04.26.


A világjárvány az egész világot megszívatta, de az időszak nagy vesztesei közt vannak a futurológusok és a kilátásokat elemző szakértők. A koronavírus ugyanis olyan hirtelen jött, és olyan meglepetésekkel szembesíti az emberiséget, amilyenekre nem nagyon volt példa az elmúlt évszázadokban.

A jövőt elemző szakmunkások rövid távon lubickolnak a helyzetben, hiszen soha ennyien nem kérdezték őket, mi várható az életünkben, a gazdaságban, a politikában, vagy a szexuális trendek alakulásában.




DE A JÓSLATOK UGYANILYEN TEMPÓVAL VÁLNAK ÖNMAGUK PARÓDIÁJÁVÁ.

A járvány és hatásai bohócot csináltak már egy sor politikusból, szakértőből és világszervezetből is: Orbán Viktor délelőtt még az iskolák bezárása ellen hozott megdönthetetlen érveket, este már bejelentették a zárást; Donald Trump egyik héten még egyszerű náthának nevezte a vírust, a másikon már katasztrófát emlegetett; a WHO eleinte egész optimista volt a vírus terjedésével kapcsolatban, majd hirtelen bejelentette a világjárványt.

Levezetésünk kivételesen nem a politikusok és szakértők hülyeségére fut ki, hanem arra, hogy a helyzet totálisan kiszámíthatatlan, és valójában senki nem tudja, mi lesz velünk egy hónap múlva. Vagy akár egy év múlva.

TÉNYLEG, MI LESZ VELÜNK EGY ÉV MÚLVA? FOGALMUNK SINCS, EZÉRT ÖSSZESZEDTÜK, A JELENLEGI INFORMÁCIÓK ALAPJÁN MILYEN VILÁGBAN ÉLÜNK MAJD 2021 ÁPRILISÁBAN.

Jelenleg a legrosszabbul öregedő jóslatok korát éljük, tehát előre bocsátjuk, hogy mindebből talán semmi nem válik valóra. Viszont nem maradunk egyedül a leforrázott jós szerepében, mert a Kedves Olvasó is véleményt mondhat a meglátásainkról. Minden egyes blokk után szavazhat, hány százalékban ért egyet futurológiai kirohanásainkkal.

Adjon tízest, ha száz százalékig így látja a jövőt, és egyest, ha tök más a véleménye, illetve a kettő közt is szavazhat, ha részben lát igazságokat előrejelzésünkben. Olvasóink véleményét hamarosan külön cikkben foglaljuk össze, a témára pedig egy év múlva, 2021-ben is visszatérünk, hogy közösen nevessünk egy nagyot. Jó esetben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.