2020. április 24., péntek

NINCS MÁS MEGOLDÁS: MEG KELL SZABADULNI A NER RENDSZERÉTŐL

HÍRKLIKK
Szerző: HÍRKLIKK
2020.04.24.


„A megoldást semmiképpen nem a bíróságon kell keresni, a NER rendszerét a politika szemétdombjára kell juttatni, és jogállami alapokra építve fel kell támasztani a Magyar Köztársaságot. Ahol nem a másik oldal porig alázása, megsemmisítése, hanem legalább valamiféle nemzeti minimum megteremtése lehetne a cél” – szögezi le legfrissebb blogjában Magyar György. Mindezt teszi az elmúlt napok politikai – a hazai közállapotokról szörnyű kórképet mutató – adok-kapok több példájából levont tanulságként.


Már szinte megszoktuk, hogy hazugnak, tolvajnak, nemzetárulónak minősítik egymást a politikai ellenfelek. De azért eddig még terroristának nem nevezték a másként gondolkodókat, s hentesnek sem az egészségügyért felelős minisztert – olvasható a blogban, amely arra jut, hogy „ide vezetett a Nemzeti Együttműködés Rendszere”.

Két kirívó „szópárbajt” és azok utóéletét hozza fel Magyar példaként.

Az egyik az EMMI köznevelésért felelős államtitkára, Maruzsa Zoltán és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) közötti éles szóváltás az érettségi megtartásának, időpontjának kérése kapcsán. Az előbbi gyakorlatilag le-Vörös Hadsereg Frakciózta a PDSZ-t (megjegyzés: a hatvanas évek nyugat-németországi szélsőbaloldali terrorszervezete), amire válaszként öt szakszervezeti konföderáció követelte, hogy kérjen bocsánatot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.