2020. április 24., péntek

ORBÁN ELDÖNTÖTTE, HOGY MÁJUS 4 UTÁN NEM FERTŐZ A KORONAVÍRUS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.04.23.


Így megy ez diktatúrákban. A vezér eldönti, hogy május 3-án lesz a járvány csúcspontja, a döntés végigfut a végrehajtó apparátuson, és mindenki bejelenti a maga területén a járvány végét. Orbán eldöntötte, akkor nem lesz járvány. Május 4-én megnyitja az országot, a vírusnak megalázkodva távoznia kell. Eddig is csak azt és annyit tudhattak a magyarok a járványról, amit Orbán helyesnek tartott. Fogalma nincs senkinek arról, hogy mennyi a fertőzöttek száma és mennyi a vírus következtében elhalálozottak száma. Ezek közé ne számítsuk majd be, akiket Orbán ítélt halálra azzal, hogy mondvacsinált okkal kitette őket a kórházakból.

Ezért vannak katonák a kórházakban, ezért vették át kórházparancsnokok a gyógyításra felesküdött orvosok helyét, hogy semmi ne derüljön ki, semmi ne szivárogjon ki. Néhány igazgatót kirúgtak, hogy a többi tartsa a száját és engedelmeskedjen mindenben. Tisztifőorvosa nincs az országnak, csak egy vidéki nénike, aki mesét mond esténként, és visszamondja, amit Orbán a propagandagépezetnek kiadott. Nincs az országnak egészségügyi minisztere sem, az emberminisztériumot egy komplett elmebeteg, immorális magyarságkutató vezeti, aki jobban tenné, ha elmenne egy fogászatra, hogy ne ijesztgesse az embereket.

Orbán mondta meg eddig is, hogy hány fertőzött van (annyi amennyit akar, mert úgy alakítják a teszteléseket, hogy ne legyen több), a meg nem tesztelt halottakról soha nem derül ki, hogy miért haltak meg. A vírust integrálták a NER hazugságrendszerébe: járvány akkor sincs, ha van, és akkor is lesz, ha már nem lesz, de a propagandának a rendkívüli állapot és a diktatúra fenntartásához szüksége van rá. Vírus még ilyen engedelmesen nem viselkedett. A náci propaganda és a fasiszta állam jellemzője, hogy megerőszakolja és meghamisítja a valóságot. A vezér igényeihez igazítja a tényeket.

Ezért lehet az, hogy Orbán előre meghatározza a járvány végét, mert ha akarta volna, a járvány be sem lépett volna a határon, mert ő mindent képes megállítani a határon. Ekkorka aranyos járványra is csak azért volt szükség, hogy a nyílt diktatúrát be lehessen vezetni, 36 ezer idős és beteg embert el lehessen tenni láb alól, hogy ne élősködjön az ő költségvetése nyakán: nyugdíjat, gyógyszert, egészségügyi ellátást követelve abból, ami az övé. Magyarország Orbán tulajdona, aki még azt is megmondja, hogy ki éljen és ki haljon meg, kire nincs már szükség...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése