2020. április 24., péntek

ITT A KETTES SZÁMÚ SOROS-TERV

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.04.24.


Soros György már megint rosszban sántikál, arra akarja rávenni az Európai Uniót, hogy vegyen fel kölcsönöket. Orbán Viktor mondta ezt péntek reggel a Kossuth Rádióban, kettes számú Soros-tervnek nevezve egykori jótevője, a magyar származású amerikai milliárdos újabb ármánykodását.

Volt már Sorosnak terve ezelőtt is, azt egyszerűen csak Soros tervnek nevezte a magyar kormány sajtója. Így, számozás nélkül, mert senki nem feltételezte, hogy az ármánykodást újabbak követik. Az első Soros-tervnek – ki ne tudná – az volt a lényege, hogy migránsokat telepítsen Európába, azon belül is szülőföldjére, Magyarországra, hogy ezzel fokozatosan felszámolja a kereszténységet. Szerencsére mi, magyarok nem dőltünk be a mézesmadzagnak, átláttunk a szitán és nem kértünk Soros praktikáiból. Teleplakátoltuk az országot kék színű ragaszokkal, amelyeken az volt olvasható, hogy STOP Soros, valamint, hogy Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén.

Nem hagytuk, és nem is nevetett. Viszont nem is adta fel az ördögi terveit, mert minden vágya, hogy ártson nekünk. Ezért adott a vírus kitörésekor egymillió dollárt Budapestnek, holott ezt a pénzt egyenesen Orbán Viktor kezébe is nyomhatta volna: osszad szét barátom, te jobban tudod, hogy kinek mennyi jár...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.