2020. április 3., péntek

TOTÁLIS DIKTATÚRA ÉPÜL, KATONAI JUNTA VESZI ÁT MAGYARORSZÁGOT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2020.04.03.


Katonai vezénylési akciótervvel készül a tömeges járány időszakára a magyar kormány”, jelentette be Orbán szokásos rádióinterjújában. Ez orvosok és mindenféle egészségügyi dolgozók “vezényelhetőségét” jelenti. Ez a katonai akcióterv egyre szélesedik majd, és kiterjed az élet minden területére. Mindenki vezényelhetővé válik. Az egész ország katonai rendet vesz fel, és katonai uralom alá kerül. Magyarországon katonai junta alakul, katonai diktatúra jön létre. Orbán nem véletlenül fejlesztette a katonaságot, nem véletlen repked katonai repülőgéppel. A járvány ürügyén a katonák megszállják a kulcsfontosságú cégeket, intézményeket. Már az egészségügyben is katonák a kórházparancsnokok, de ez kiterjed az élet minden területére. Mert a rendkívüli intézkedések csak gy biztosíthatók.

Lépésről lépésre épül ki a katonai diktatúra. Várhatjuk, Orbán mikor öltözik katonaruhába, mikor kap egy magas katonai rendfokozatot. A Vezénylő Tábornok tényleg tábornok lesz. A járvány felől közelítenek, de a kulcsfontosságú cégek, vállalatok, termelőüzemek megszállása és elfoglalása után következhet az államigazgatás, a szolgáltatás, és a tájékoztatás. A hírközlés fontossága miatt (láthatjuk a felhatalmazási törvényben) szükségessé válhat a tömegkommunikáció, a televíziók, a rádiók és az újságok szerkesztőségeinek katonai felügyelet alá helyezése is. Észrevétlenül épül ki egy katonai junta által irányított diktatúra. Az Operatív Törzs ennek az előképe. Végül egy Operatív Törzs irányítja majd az egész országot.

A katonák jelenléte megfélemlítő hatású, és előbb-utóbb ténylegesen is beavatkoznak az általuk megszállt intézmények és cégek életébe. Orbán a katonákkal szervezteti meg és irányítja az országot, az sem számít, hogy ezzel a normális működést veszélyeztetik, mert minden átalakul katonai rendbe. A lakosság ellátását is a katonák szervezik, mindenről ők gondoskodnak. Katonákon keresztül kontrollálja az egész országot. Egyre több katonát vesznek fel, egyre többen akarnak majd látványos katonaruhákba öltözni. A civil élet a hadsereg kontrollja alá kerül, amelyet Orbán irányít. Aki eddig hiányolta Orbán diktatúrájából a fegyvereket és a fizikai erőszakot, az most megkapja.

Állandósul a “rendkívüli állapot”, mindig lesz elég ok kihirdetni, fenntartani. Ez egészen más jogrendbe helyezi a sajtó, a civilszervezetek, a pártok működését. Ahol rendkívüli “jogrend” van, amelyet katonák tartanak fenn, ott sérülnek az alapvető jogok, de megkérdőjeleződik a civil élet szabadsága is. A jogvédők ettől kezdve “a közrendet és a közbiztonságot” fenyegetik a tevékenységükkel, a szabad sajtó pedig “rémhíreket terjeszt”, ha megírja a valóságot. A civil élet köztörvényes bűncselekménnyé válik, a rendkívüli felhatalmazás alapján fegyveres katonák jelennek meg a csinos egyenruhájukban és a fegyvereikkel az élet minden területén, és a rendkívüli “szabályok” megszegőivel szemben fellépnek. Totális katonai diktatúra lesz Magyarországon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.