2020. április 1., szerda

ÚJRA ORBÁN KIZÁRÁSÁT ÉS MAGYARORSZÁG TELJES BOJKOTTJÁT KÖVETELIK A NÉPPÁRTBAN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.04.01.


Ha senki más, a németek ismerhetnék a nácikat, hogy nekik minden elnézés, kedvezmény csak bátorítás, velük szemben csak az egyértelmű, határozott magatartás vezethet eredményre. De a német autóipar és a német gazdasági érdekek eddig is felülírták a demokratikus jogállami követelményeket. A német néppárti politikusok tíz éve csinálnak segget a szájukból, és ők a felelősök azért, hogy az Európai Unió egy náci vezért és az ő fasiszta diktatúráját megtűri és finanszírozza.

Az európai konzervatív demokratikus pártokat csak úgy tudták megtartani, hogy felfüggesztették Orbán tagságát, ami egy nácival szemben nem ér semmit, de kirúgni nem merték, hogy a német autógyárak érdekei miatt Orbán ne forduljon szembe velük. Miközben Magyarország két hónap alatt csődbe menne a német autógyárak nélkül, ezért kölcsönös a függés, és függetleníthető lenne ez Orbán kirúgásától. A “koronavírus-puccsnak” nevezett rendkívüli felhatalmazási törvény által bevezetett nyílt diktatúra után elkezdődött megint a futkározás: az elhalasztott kirúgás megbosszulja önmagát.

Mindez nem jelent semmit, Orbán csicskásainak rutinjuk van abban, hogy az uniós hőzöngést leszereljék, kiröhögjék, arcátlan stílusban visszautasítsák, és semlegesítsék. Ezért borítékolni lehet, mi lesz a nagy felindulás vége most is, mert már láttunk néhányszor ilyet. A dán Konzervatív Néppárt kéri Donald Tusktól és a Néppárt EP-frakciójának vezetőjétől, Manfred Webertől a Fidesz kizárását. Ebben támogatja több már ország pártja is, vélhetően megvan a kezdeményezéshez szükséges hét tagpárt. Ha az eddigi forgatókönyv érvényesül, akkor most jönnek majd a németek a hazug hangzatos nyilatkozataikkal az uniós jogról, elvekről, európai értékekről, majd a sunyi kivégzése a javaslatnak, mert a német gazdaság mindennél előrébb való, és le se szarják az uniós jogokat és az európai értékeket, ha a kettő ellentétbe kerül.

Pedig a luxemburgi külügyminiszter, Jean Asselborn, olyan javaslatot is tett, ami példa lehetne a hazaáruló, korrupt, kollaboráns álellenzéknek is, mert gyakorlatilag Orbán és bűnszervezete teljes bojkottját javasolta, mint mondta: “politikai karanténba kellene helyezni Magyarországot”. Ez a legkevesebb, amit meg kellene tenni a magyarokkal, akik miközben élvezik a nyugati demokráciák pénzét és előnyeit, közben támogatják a náci Orbán Viktor diktatúráját. De ez majd a történelemkönyvek lábjegyzete lesz, ha az Orbán utáni világégés után még marad valami, amelyben elmesélik, milyen elhalt kísérletek voltak Orbán megállítására, amiből soha nem lett semmi. A magyar Hitlerrel szemben az ellenzéke teljes mértékben kapitulált és kivégezte magát, csapdába esett, és ha ebből ki akar lépni, az a megszűnésüket is jelentené, ami mellesleg igen nagy áldás lenne Magyarország számára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.