2020. május 24., vasárnap

A MAGYAROK A SZABADSÁGHARCOT SZERETIK, NEM A SZABADSÁGOT

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.05.24.


Nagy port kavart néhány évvel ezelőtt a Kossuth-díjas író, Kertész Ákos, amikor egy írásában a magyarokat genetikailag alattvalónak nevezte. Nem alávalónak, ahogyan azt többen belemagyarázták, és amiért az írónak – miután életét is veszély fenyegette – el kellett hagynia Magyarországot. Az azóta Kanadában előbb menedékjogot, majd állampolgárságot kapott Kertész a Hírklikknek adott tegnapi interjújában megerősítette, hogy az alattvaló kifejezést használta, s ezt az állítását viszont ma is fenntartja.


Orbán Viktor és követői szeretik népünket szabadságharcos, büszke népként beállítani. Azért is szeretnek bennünket ilyennek mutatni, mert mi szeretjük ilyennek látni magunkat. Velünk nem lehet kukoricázni. Nekünk nem diktálhatnak idegen hatalmak. Sem Brüsszel, sem pedig nem leszünk gyarmat. Abcúg Soros! Nekünk nem mondhatják meg mások, hogy kikkel akarunk együtt élni. MI a tiszteletet nem kiérdemeljük, hanem követeljük.

Ilyen egy büszke és szabadságharcos nép, 2020-ban, Európában. Békésen tűri, hogy szétlopják az országát, és még a szemébe is röhögjenek közben. Beletörődött abba is, hogy nem sokkal a 2010-es választások után, lenyúlták a magánnyugdíj-pénztárakban tartott 3 ezermilliárd forintját. Ennek a pénznek azóta is bottal üthetjük a nyomát. Senki sem tudja, hová tűnt, már nem is nagyon kérdezzük. Néha még beszélünk róla, mint ahogyan a mohácsi vész is szóba kerül olykor. De semmi több, elkönyveljük történelmi veszteségeink közé, van hova besorolni ezt is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.