2020. május 5., kedd

HAMAROSAN A LIBATELEPEK IS KATONAI PARANCSNOKOT KAPNAK, MERT MEGJELENT A MADÁRINFLUENZA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Mikes Mirtill
2020.05.05.


Tárgy: Egrecír

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba


Demostaztán maradjon kend tényleg! Sehova a jó módból! Biztonságban van, a törzs keze nem ér el odáig, az örmény szomszédságának meg gondja van kendre. Én most itten hivatalosan öregellátó vagyok ingyen, mert pénzért tilos a gyermekmunka. Azért képviseleti úton a járadékom a saját lábú turisztikai kormánybiztos megkapja, mert a csóróknak gyalog narancstúrát biztosít az üres spájz és az üres hűtő között. Cipőt nem, mert mezítláb sokkal egészségesebb.

Kaját és vírust viszek az öregeknek gyalog, a tanító néni meg online küldi nekem a vírust és kínjában kincstári dumával etet. Mert dölyfös kegyura, a kormány pontosan tudja, hogy mi mennyi, ki az öreg és ki a fiatal, ki és mennyire kórságos, mert az alattvalókat rutinból nyilvántartja a párt szeme és füle 4 milliárdért, csak titkolja a vírus elől.

Azt meg pláne nem szeretném, ha eltanulná itthon a szóvivőktől a fenyegetően hangzó tartalom nélküli szöveges tartalmat, mert kend még a gender ügyben is kimondta a lényeget, pedig hát még a szót se ismeri, pláne nem a pszichológiai hadviselést.

Tájékoztatom kendet, a hadászati dolgokban én nagyon otthon vagyok, mert a dédi papa 36 hónapig volt katona. És az itt szerzett tudását a lányunokákra is kiterjesztve kamatoztatta. Mesélte, hogy folyamatos harckészültségben voltak. Akkor is idegen katonaság volt itt, csak az akkori zsidó tanácsadó szerint a zsidó Jézust kellett utálni, nem a zsidó Sorost és a Rákosi még nem hordott parókát, se golyóálló mellényt. A Tito láncos kutyája miatt beton erődítményeket építettek a déli határon. Most meg páncélos harci járművek ijesztgetik a vírust a belvárosban, meg a bajszos bácsi gránátvetős nemtelen bandériuma. Mert a határon húzott szögesdróttól nem ijedt meg. Tehát a szakmai felkészültség szokásosan hungarikum.

Azt is tudnia kell kendnek, hogy pillanatnyilag még csak lehallgatnak, de ígérik nagyon a kihallgatást is, csak szakember gondjaik vannak. A múmia Társadalmi Bíróság megalakult, ülésezik, de a Lyoni mészáros meg már elhunyt. Tudja, az a náci, aki CIA szakértőként Dél-Amerikában kokainbáróból csinált miniszterelnököt, és az emberi szabadságjogok védelmében a chilei stadionokat megtöltötte liberális demokratákkal, mielőtt az óceánba dobatta volna őket. ( A dédi tata szerint annyi kedvezményt kaptak a haláluk előtt, hogy nem kellett a mostani magyar focisták erőlködését nézniük.)

Azt meg kend nálamnál is jobban tudja, hogy mivel jár az örökös harckészültség. Mert az Erdogán cimbi kendéknél uniós pénzből lazán megcsinálta, hogy nem csak a fején, hanem még a törzse másik végén is korona legyen örök időkig. Csak kb. 20 ezer okoskodót kellett bebörtönözni és már kész is lett a rendeleti kormányzás. Itt még most para van, mert így is kevés a börtön, az alattvalóknak facebookon adagolt vírus pedig nem mindenkinek okoz mániákus depressziót, csak annak, aki ezért pénzt kap. Azt viszont jócskán, főleg ha komcsizik is egy sort. (Tényleg belegondolt már kend abba, mi lesz itt, ha majd végére érnek a bibliaolvasásnak és esetleg felfogják, hogy Jézus volt az első kommunista a földtekén?)...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.