2020. június 3., szerda

NEM KÉNE HÜLYÉNEK NÉZNI A VÁLASZTÓKAT!

HÍRKLIKK
Szerző: BÁNÓ ANDRÁS
2020.06.03.



„Ha ez így megy tovább, az ellenzéknek semmi esélye nem lesz 2022-ben” – így beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Török Gábor politológus. Nem szokott az ember politológusokkal vitatkozni, de most mégis ezt teszem.

Török Gábor azt is kijelentette, hogy a járvány alatt politikai értelemben „a kormány leiskolázta az ellenzéket”. Miben is? Mi volt a leiskolázás?

Csak nem az, hogy kétharmadával visszaélve, átvitte a felhatalmazási törvényt, és elérte, hogy dekrétumokkal irányíthassa az országot?

Csak nem az, hogy megnyomorítva anyagilag az ellenzéki pártokat, hatalmi szóval elvette költségvetésük 50 százalékát?

Csak nem az, hogy kivéreztette az önkormányzatokat, egyrészt a gépjárműadó egy részének elvételével, és a bejelentéssel, hogy jövőre teljes egészében elvonja ezt a pénzt?

Csak nem az, hogy ingyenessé tette a parkolást, és ezzel újabb bevételtől fosztotta meg a nehéz helyzetben lévő önkormányzatokat?

Csak nem az, hogy Karácsony Gergelyt tette mindenért felelőssé, főként a Pesti úti idősotthon kapcsán, a főpolgármester ostorozása pedig most már odáig fajult, hogy Hollik István Fidesz-frakcióvezető a Deák téri késelésért is őt tette felelőssé?

Csak nem az, hogy a bankoknak lehetővé tették, hogy öt éven beül visszakapják a tőlük most „elvont” befizetést?

Csak nem az, hogy a befizetendő pénzt a költségvetés támogatása helyett, sportcélokra lehet majd fordítani?

Csak nem az számít leiskolázásnak, hogy egy tollvonással létrehozták a különleges gazdasági övezetek első fecskéjét, Gödöt, és az ellenzéki vezetésű városnak járó iparűzési adót a fideszes vezetésű megyei önkormányzathoz továbbították?

...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.