2020. június 1., hétfő

NEMZETI KONZULTÁCIÓ A NYUNYÓKÁRÓL

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.06.01.


Kedves Honfitársam! Magyarország miniszterelnökeként ismét Önhöz fordulok, mert fontos számomra a véleménye. Mint bizonyára tudja, szeretem azt a látszatot kelteni, mintha érdekelne az Ön véleménye. Ezért arra kérem, mondja el, hogy mit gondol arról, amiről Ön is tudja, hogy úgyis az lesz, amit én akarok. Ezúttal a koronavírusról osztom meg Önnel – kérdések formájában – a gondolataimat a gazdaság újraindításáról, valamint Soros György újabb tervéről.

1. Vannak, akik azt mondják, hogy az a jó, ha minden jó, míg mások, akik inkább Soros György hazugságainak hisznek, azon a véleményen vannak, hogy az a jó, ha semmi sem jó. Ön szerint Soros Györgynek van igaza, vagy a magyar kormánynak, amely jót akar a magyar embereknek?

2. Sokan úgy gondolják, úgy helyes, ha nem leszünk gyarmat, Soros György viszont azt javasolja, hogy ne legyünk szabadok és válasszuk inkább a szolgaságot. Ön támogatja Sorosnak ezt az elképzelését, vagy úgy gondolja, hogy a magyar kormánynak van igaza, amely – élén Orbán Viktorral – azt mondja, hogy a magyar ellenzék Soros kottájából játszik?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.