2020. július 30., csütörtök

CSALÁDBARÁT GOLFPÁLYA: ORBÁN VIKTOR APJA NEM AKAR NYERÉSZKEDNI MÉSZÁROS LŐRINCEN

444.HU
Szerző: haszanz
2020.07.30.


Tavaly áprilisban lett új tulajdonosa és üzemeltetője a Pannónia Golf & Country Clubnak. Az addig a Csányi-család birtokában és kezelésében lévő terület Mészáros Lőrinc birtokai mellett van, egy kőhajításra az Orbán-család legendás hatvanpusztai majorjától. A szomszédban lévő golfklubot közösen kebelezték be. 

Csányiék idején még egy kézben volt a területet birtokló PSU Ingatlanfejlesztő és Beruházó Kft. és a golfközpontot üzemeltető Máriavölgy Zrt. Ez az új tulajdonosok érkezésével megváltozott. A terület Orbán Győzőé lett, Mészáros Lőrinc pedig bérbe veszi azt.

A felosztásban papíron Orbán Győző jár rosszabbul, mert a területet birtokló PSU veszteséges. A cég kizárólag a goldklub bérbeadásával foglalkozik, egyetlen bevétele innen származik. Ez 2018-ban 12,243 millió forint volt. És annak ellenére, hogy a PSU veszteséges az Mfor cikke szerint Orbán Győző tavaly nem emelte a bérleti díjat.

Vagyis a miniszterelnök apja nem akar nyerészkedni az ország leggazdagabb emberén, inkább benyeli a cirka egymilliós veszetséget...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.