2020. augusztus 17., hétfő

KIS HOLLAND BIZARR

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő / Vera
2020.08.17.


Edzeni sokféleképpen és sok helyen lehet, speciel nekem a temető körülbelül utoljára jutna eszembe ilyen szempontból, de hát nem is vagyok holland. Ugyanis mint Vera posztjából kiderül, Hollandiában ez is lehetséges, miként az is, hogy televarázsolják falfestményekkel az utcákat.

„Edzés a temetőben? Kissé furán hangzik, de Hollandiában ezt is meg lehet tenni. Sőt, várják azok jelentkezését akik épp ott szeretnének kalóriát égetni. A program Eindhovenben található, ingyenes és garantáltan kalóriaégető.

Az akció meghirdetői szerint az emberek több ezer forintnak megfelelő összeget hagynak ott az edzőtermekben ahelyett, hogy hozzájuk mennének ugyanazt a célt elérni.

Ezért még fizetniük sem kellene és még ingyen kávét is kapnak hozzá. Konkrétan egy eindhoven-i temető rendben tartására keresnek önkénteseket, azaz embereket kapálni, gyomlálni.

Jogos és logikus, nem?

Korábban erre a feladatra olyan „elítélteket” kaptak akikre a bíróságon büntetésképp munkavégzést róttak ki. Most viszont a koronára hivatkozva ezt sem lehet, a temetőkerteknek meg szüksége volna a karbantartásra.

Úgyhogy akinek lapos a pénztárcája de tréningezni/ fogyni szeretne vagy épp csak „felebaráti” segítségből mehet edzeni… a temetőbe. Kapálni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.