2020. augusztus 19., szerda

NEM EGYSZERŰEN A KÉPMUTATÁS CSÚCSA. SIMA PROVOKÁCIÓ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2020.08.18.


Békés jó estét kívánok! A jelzőkkel igyekszem óvatosan bánni (milyen béke?), mert én se fogom megérteni soha a büdös életben, hogy azokat az embereket, akiket nem érdekel, hogy meglopják őket, hogy a gyereküket meglopják, hogy az unokájuk jövőjét is ellopják, hogy a kereszténységgel öblögetnek, miközben ők, a törvényesen tolvajkodók a Tízparancsolatot és a krisztusi, bibliai tanításokat naponta körbeállják és lehugyozzák, hogyan tudja a lincselés határáig lázba hozni egy 15X20 centis rongydarab, vagy egy nem tudom hányszor hányas szivárványszínű zászló.

Nem tudom, honnan van állandó késztetése az ország nyakán taposó bandának, illetve mindenféle csatolmányainak és leágazásainak arra, hogy 2020-ban emberek kölcsönös beleegyezésén, szabad akaratán alapuló döntéseivel foglalkozzon és lényegében kormányprogrammá emelje, hogy ezeknek az embereknek megkeserítse az életét. Ki a túrónak a kereszténységét, a magyarságát, a családi életét, a boldogságát gyalázza meg, sodorja veszélybe, teszi tönkre az, hogyha a tőle különböző szexuális irányultságú/nemi identitású kisebbséghez tartozó emberek is boldogok, és nem kell a kövek alá bújva szégyenkezniük azért, mert a közpénzből élő, véresszájú propagandisták hada elmebetegnek, aberrált szardarabnak, ferde hajlamú provokátornak, már-már bűnözőnek bélyegzi őket, és ellenük uszítja a normálisnak nevezett többséget?

Ennél csak az az émelyítőbb, amikor magukat normálisnak, toleránsnak, már-már liberálisnak tartó emberek rendre kinyilvánítják, hogy őket senkinek a nemi identitása nem érdekli, mert az mindenkinek a magánügye, DE csinálják otthon a négy fal között, és akkor oké. Szégyenkezz, bujkálj, titkolózz, hazudozz egy életen át, vagy ha emberhez méltó életet akarsz élni, akkor takarodj el egy olyan országba, ahol senkit nem érdekel, hogy kit szeretsz és kivel vagy boldog. Hogy házasságban éltek-e, és hány gyereket neveltek tisztességes embernek. Mert itt, ha egy évben egyszer egy kibaszott hétig megpróbálod felhívni a NORMÁLIS többség figyemét arra, hogy te is létezel, és nem te tehetsz arról, aminek születtél, de te is ember vagy és téged is megilletnek ugyanazok a jogok, mint őket, akkor az van, hogy kussolj, mert a tolószékesek és a balkezesek se tüntetnek a zászlóikkal. Azért, hogy a NORMÁLIS többség szarul érezze magát, és a civilizációs halálfélelem árnyékában rettegjen.

Mivel nem fogom megérteni, hogy mi az, ami olyan elviselhetetlenül provokatív egy szivárványszínű zászlóban, amely zászló ráadásul nem marad ott az idők végezetéig azokon a homlokzatokon (mint például a székely zászló a parlamenten, egészségére), inkább elmesélem, hogy szerintem mi a nettó provokáció.

Szerintem a nettó provokáció az, hogy miközben az erre fogékony néptömegeket a szivárványszínű zászló ellen hergelik (amely nép büszkén zabálja a 2000 forintos lángost a Balatonon, ahova azért ment, mert a főkipcsak azt mondta, hogy több Balaton, kevesebb Brüsszel és Adria), ők, az ország nyakán taposó banda azt állítja, hogy most is megszakadnak az irodájukban a felelősségteljes munka terhe alatt. Pedig valójában az Adrián a NER-oligarchia luxusjachtján sínylődnek, mint Szijjártó Péter...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.