2020. augusztus 10., hétfő

ORBÁN GYŐZŐ JOBBAN ÉL, MINT NÉGY ÉVE

HÍRKLIKK
Szerző: FSP
2020.08.10.


Fennállása legjobb évét zárta tavaly Orbán Viktor édesapja, Orbán Győző cége. A Nehéz Kő Kft. 2019-ben 600 millió forinttal több bevételt produkált, mint egy évvel korábban, ezzel 2,9 milliárd forintos árbevétel mellett, 139 millió forint nyereséget termelt. Utóbbit a tulajdonos mind ki is vette. Nem volt ez mindig így, mert bár a miniszterelnök édesapjának négy évvel ezelőtt is volt mit a tejbe aprítania, akkor még távolról sem volt kolbászból a kerítés.

Négy évvel ezelőtt még arról panaszkodott idősebb Orbán Győző, hogy neki csak hátránya származik abból, hogy ő a miniszterelnök édesapja. Igaz, hogy akkor éppen másfélmilliárd forint osztalékot vett ki a családi cégből, de az élet számára sem fenékig tejföl. Mint mondta, sokan ugyanis nem tőle rendelnek zúzott követ az autópályákhoz, mert félnek vele üzletet kötni, ugyanis attól tartanak, hogy az ő rokoni kapcsolatai révén, túlzottan reflektorfénybe kerülnek.

Lehet, hogy így van, de az is lehet, hogy nem. Józan paraszti ésszel azt látnánk logikusnak, hogy a miniszterelnök apjával sokan szívesen üzletelnek. Nem mernek neki nemet mondani, nincs ember, aki meglapogatná a vállát, hogy Győző bátyám, ez a maga által kínált zúzott kő, kavics, szikla, miegymás, drágább, mint az, amelyik ráadásul még minőségben is kedvezőbb.

Nem merik mondani, mert tartanak Orbán Viktortól...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.