2020. augusztus 31., hétfő

SEMJÉN ÁLMAINAK SZÁMLÁIT MI FIZETJÜK

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2020.08.31.


Vírus ide, járvány oda, a kormánytagokat nem hozza lázba ez a dolog. Persze hoznak intézkedéseket és bejelentenek dolgokat, de a nemrégiben tartott kerti parti és az azt követő bejelentések, miszerint egy tucat kormánytag kényszerült koronavírus teszt elvégzésére mutatja jól, hogy milyen példával is élnek az emberek számára ezek a nagyszerű vezetők. Ameddig sok helyen külföldön még a miniszterelnök is maszkban jelenik meg, ezzel is példát mutatva az állampolgárok számára, idehaza ennek nyoma sincs. Mi itt a putyini valóságot éljük, ahol csodák csodájára eddig még nem merült fel, hogy védjük magunkat jó kis házi pálinkával a vírustól. Persze nem kizárt, hogy ez majd egyszer csak előkerül, ezért nem merek kijelenteni semmit. Mondandóm ezúttal mégsem a járvánnyal kapcsolatos, hiszen a sajtóban már így is azzal foglalkozik szinte mindenki – érthető okokból – hanem Semjénnel és Kovács Zoltánnal, akik a hazai vadászat név szerinti szégyenei.

Szégyenei ők persze másnak is, de nehéz lenne felsorolni ezeket anélkül, hogy ne fusson az ember ki a cikknek szánt helyből. Semjén és Kovács esetén már annyiszor foghatta az ember a fejét, hogy az nem is mindennapi, és ez most sincs másként. Történt ugyanis, hogy ez a két sztárvadász népszerűsíteni próbálta a jövőre esedékes világszínvonalú vadászkiállítást, amely szerintük akár több, mint 1 millió vendéget is oda csalhat, ezért az 55 milliárd forint mindenképpen meg fog térülni. Nem csalás, nem ámítás, Semjén egészen pontosan a következőket mondta:

"ha a koronavírus-járvány miatt elmaradnának a külföldi látogatók, akkor is rentábilis lehet a rendezvény, hiszen 670 ezer horgász és vadász van Magyarországon, családtagjaikkal együtt ez legalább másfél millió embert jelent"...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.