2020. augusztus 11., kedd

TOMBOLNAK AZ ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓK - KÉRDÉS, MIKET VEGYENEK A GYEREKEKNEK A SZÜLŐK

AZ ÉN PÉNZEM
Szerző: Az Én Pénzem
2020.08.11.


Sohasem volt annyira bizonytalan, hogy mit érdemes igazán venniük a szülőknek a már elindult iskolakezdési akciókon. Úgy tűnik, a boltok a szokásos kínálattal és engedményekkel készültek. Könnyen lehet azonban, hogy a sulit ismét alapvetően a digitális oktatás jelentheti majd. Ez pedig a számítástechnikai eszközök keresletét dobhatja meg.


Megnyitotta a tanszervásárlási szezont a családpolitikáért felelős helyettes államtitkár, Beneda Attila. Arról, hogy erre mi szükség lehet, és ráadásul miért (esetleg mennyiért?) éppen az Auchanban került sor a nagy eseményre, mindenki maga gondolkodhat el. Akárhogy is, a lényeg egyértelmű: valóban mindjárt itt az ősz, és vele az iskolakezdés.

Sohasem volt azonban korábban még olyan év, amikor azt, hogy a gyerekek elkezdenek iskolába járni, akkora bizonytalansággal lehetne leírni, mint most. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szennyvízvizsgálatai szerint a 32. héten Budapesten és Debrecenben a SARS-CoV-2 vírus örökítőanyagának mennyisége enyhén növekedett. A nemzetközi tapasztalatok szerint a szennyvízben kimutatható koncentrációnövekedés – írta le közleményében az NNK – 4-10 nappal előzi meg a tünetes megbetegedések számának emelkedését...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.