2020. augusztus 25., kedd

VESZTÉSRE ÁLL A LÁTSZATVALÓSÁG

KOLOZSVÁRI SZALONNA / ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2020.09.25.


Az elmúlt években mást sem hallottunk, másról sem olvastunk, mint az ellenzék aljasságáról. Diplomás kommunistáknak, majd libernyákoknak nevezett el mindenkit a keresztapa, a lakájmédia felkapkodta a szükséges vezényszavakat, és rohangált vele, mint fejetlen tyúk az udvaron.

Igazából erről beszélt mindenki, erre próbáltuk meg felhívni a figyelmet, ami mostanra egyre inkább valósággá válik. Propagandával nem lehet tartósan vezetni egy országot. Időlegesen el lehet fedni ugyan a tényeket, de semennyi sorosozás, gyurcsányozás, libernyákozás, magyargyűlölőzés, hazaárulózás nem lesz képes megfékezni az eseményeket, amikor a hazugságok máza repedezésnek indul. Ami történt és ezután fog történni, az nem a diplomás kommunisták és nem a libernyákok ármánykodásának következménye, hanem a tíz éve tartó hazudozások, lopások, dilettáns országvezetés egyenes és elkerülhetetlen végkifejlete.

A járvány mindössze annyiban játszik közre, hogy időben és térben koncentráltabban mutatkozik meg a valóság. Eddig is nagyon jól tudta mindenki, hogy az egészségügy reformokra szorul. Mégpedig átfogó, mélyreható, azonnali reformokra. A fideszes országvezetés ezt is kommunikációs trükkök sorával igyekezett megoldani. Az uniós pénzekből felújított kórházakat mutogatták, miközben rengeteg kórházban elborzasztó, elképzelhetetlen körülmények uralkodtak és uralkodnak ma is. Nem arról volt szó eddig sem, hogy nem a legmodernebb valami, hogy nem szép a függöny az ablakon, régi az ágy. Arról volt szó, hogy a végletekig lepusztult, omladozó, mocskos, penészes, rozsdás minden a kórházi szobában, ahol elméletileg gyógyulni kellene, gyakorlatilag igyekszik az ember megúszni egy komolyabb fertőzés vagy vérmérgezés nélkül...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.