2020. szeptember 17., csütörtök

A BÍRÓSÁGOT MÉG MÉSZÁROS LŐRINC KEDVÉÉRT SEM LEHET LEZÁRNI

HÍRKLIKK
Szerző: NVZS
2020.09.17.


„Nekem Bacsó Péter elhíresült Tanú című filmjének uszodai jelenete jut erről az eszembe: Bástya elvtárs egyedül úszik a medencében, testi épségét testőrök védik és a közemberek be sem léphetnek az egyébként közszolgáltató intézménybe” – mondta megkeresésünkre Magyar György ügyvéd, arra a tegnapi sajtóhírre reagálva, miszerint lezárták az egész Budai Központi Kerületi Bíróságot arra az időre, amíg Mészáros Lőrinc – válópere miatt – az épületben tartózkodott. Mészáros nem részesülhet különleges eljárásban, hiszen „ha jól emlékszem, Mészáros úr azért mondott le felcsúti polgármesterségéről, mert nem akart közszereplő maradni, személyiségének intaktságát hangsúlyozta”.


A 444.hu adott helyszíni tudósítást arról, hogy tegnap megvalósult a bírósági VIP, azaz „amikor egy jog szerint mindenki előtt nyitva álló középületbe sem engedik be az újságírókat, pusztán Mészáros Lőrinc kényelme miatt, ami egészen új szint a nemzeti együttműködés rendszerében”.

A portál azért vonult a bíróság elé, mert szeretett volna kérdéseket feltenni elsősorban arról, hogyan sikerült 11,5 milliárd forintért drágábban eladnia a Mátrai Erőművet az államnak, mint amennyiért megvette. A cikkből kiderül, hogy reggel nem sokkal nyolc előtt, egy egész konvojjal érkezett Mészáros a bírósághoz. Kérdést feltenni neki nem lehetett, mert biztonsági emberek vették körbe, fekete esernyőket nyomva a kamera elé...

ITT OLVASHATÓ






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.