2020. szeptember 7., hétfő

A SOROS-ÖSZTÖNDÍJASOK HÁLÁBÓL PLAKÁTOLTÁK TELE AZ ORSZÁGOT A GYURI BÁCSI KÉPÉVEL, HOGY A NÉP MEGISMERJE, KI FIZETTE A HATALOMBA VEZETŐ ÚTJUK KÖLTSÉGEIT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Mikes Mirtill
2020.09.06.


Tárgy: labancok

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Hagyjon fel kend a hazavágyódással. Kendnek – na és persze nekünk – nincs már hazánk. Elbitorolták a labancok, és a papok társtettesként tömjénfüsttel rejtik a nép elől a romokat. Ráadásul kuruckodnak. Nyelvet köszörülnek, kardot villogtatnak, és gyűlöletszóró bió-automatákkal riogatják a kifosztott bennszülötteket.

Nem hittel élő embernek való vidék ez. Néhány száz kincstári kullancs élősködik a társadalom szövetében és terjesztik a kórt. Most is mi történt. Mondjuk én nem is értem. Jó. Én se. Bár lehet, hogy a nagyi csak miattam tett úgy, mintha ő se. És nagyon is értette, csak nem plankolta fel úgy a témát. A kiskorúak miatt. A vegyes korösszetételű szájmaszkos nyárikonyha konzultáción. Mert a nyárikonyha falain belül még nem érvényes a szájzár, szólásszabadság van. Pillanatnyilag. Mert kisméretű téglából van, az is futóra rakva, úgyhogy nem nagy kunszt áthatolni rajta a világ népeit ámulatba ejtő hungarikum illiberálisnarancskereszténykonzervatív ideológiának.

Nem én voltam ott a legfiatalabb kettes sorszámú alattvaló. Látszott, hogy a tárgyaló felek nem nagyon akarják a generációm szókészletét gyarapítani néhány hirtelenkeresztény kultúrharcosokból kiböffenő buzizással. Merthogy visszatérően felbukkant a gyűlölettől fröcsögő pap, a szivárványos-zászló gyűjtő, és az LMBT, mint az útszéli Soros bácsis plakát, pedig ezek nem is voltak az előre beharangozott napirenden. (De most komolyan. Kend tényleg azt hitte először, hogy a Soros-ösztöndíjasok hálából plakátolták tele az országot a Gyuri bácsi képével, hogy a nép megismerje, ki fizette a hatalomba vezető útjuk költségeit? Most meg azon csodálkozik, hogy ennek ellenére mégse őt utálja az ország, mondván „az örmény keresztényt megölő azeri muszlim gyilkosnak is csak a magyar baltáját vitték a bírák elé, mint bűnjelet, és a kereszténygyilkosból nemzeti hőst fabrikáltak a full keresztény magyar fejesek asszisztálásával”. Férfi logika, mondaná a dédi.)

A napirend az újhullám, tajtékostól, valamint a gőgös hullámlovasunk és összes hordaléka volt. Kitárgyalták például, hogy ipari méreteket ölt az ateista nevelés, mert a papok kezére adták az iskolákat és a gyerekek az álszent és sunyi farizeusokkal való kényszerű személyes találkozástól eltávolodnak Istentől. Ezt. Így. Mert szerintük a kormány által gerjesztett létbizonytalanság miatt a népek az Istennél keresnének menedéket, de most, hogy Isten nevében fosztogatnak, tömegével gyártják a harcos ateistákat. Szó szerint írom: „Nincs az az Isten, aki ezeket felfogadná papnak, képviselőnek! Még közmunkásnak se, mert az első nap ellopnák a gereblyéjét, amivel a Sátán által szétzilált népeket kellene a megbékélés rendjére sodorni ”.

Meg azt is mondták, hogy ezek a kincstári hittérítők annyit tudnak a kereszténységről amennyit a marxista egyetemen tanultak. Bezzeg a Rákosi idején végzett teológusoknak a vérévé váltak az őskeresztény kommunisztikus eszmék. Békepapok lettek és hátat fordítottak a most felmelegített Horthy éra politikai ideológiájává degradált keresztényesdinek, és Isten szolgáiként az elesett híveket gyámolították, nem kizsebelték.

Meg azt is mondták, hogy Jóistennek nem lehet ilyen vacak a humánerőforrás politikája, mert még a gyerekmondókában is benne van: „Isten szeme mindent lát, el ne lopd a léniát!” (Szolgálati közleményként ide kívánkozik, hogy az unokahúgom, a 7 éves Mici, akivel szilvát magoztunk nekem odasúgta, hogy az ő tatája gyakorta emlegeti igen illetlen szövegkörnyezetben az „Öregistent”, és a Mici szerint az öregsége miatt az Isten is olyan rosszul lát, mint az ő tatája szemüveg nélkül, és ezért nem egy vacak vonalzó, hanem még a Balaton ellopását se vette észre.) Aztán a Zsiga bácsi mondott egy hosszabb mondatot, amit szerintem legjobb, ha egy az egyben ide teszek, és majd kezd vele kend valamit, mert azt sejtem, hogy hasonlít a „ne fogadj el édességet idegentől” dallamára, de azért bizonyára több is van benne, ha már ilyen hosszú.

„A kormány öléből köpködő családbarát pedofilok azért utálják a szivárványzászlósokat, mert direkt nem hajlandók kiszolgálni a gyermekek utáni sóvárgásukat és kénytelenek csak virtuálisan kielégíteni a gyermekszeretetüket, mint a volt perui keresztény magyar nagykövet.”

Végül hosszan elmélkedtek a színészpalánták szívatásáról. Egyhangúlag sajnálattal vették tudomásul, hogy az idejükből kitelne néhány nap szobrozás a fiatalokkal. Csak hát nekünk már nincs Soros, aki fizetné az útiköltséget, mint hajdan ezeknek a labancoknak. Állítólag a bácsinak öregségére benőtt a feje lágya, még egyszer nem fektet be olyan nyílt társadalomba, amelyiknek, ha a tetejét felveti a pénz, nem csak becsukódik, hanem meg is kövül.

Mindezek ellenére a tata optimista. Nem tudom pontosan idézni, de valami olyasfélét mondott, hogy tudatlanságában a nép kitermelt egy szénahordó kas Döbrögit de ne tévesszen meg senkit, hogy egyelőre a Ludas Matyi gyereket ministrálásra fogták.

Bütyökfalva, 2020. szeptember 5.

Mirtill

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.