2020. szeptember 27., vasárnap

AZ AMERIKAI NÉPSZAVA UTÁN KIBERTÁMADÁS ÉRTE A MAGYAR HANGOT IS, FELKÉSZÜL: ÁTLÁTSZÓ.HU - MAGYAR MEGRENDELŐK LEHETNEK A TÚLTERHELÉSES TÁMADÁSOK MÖGÖTT, A CÉLPONTOK A HIT GYÜLEKEZETE KRITIKUSAI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.09.26.


Paranoia nélkül is gyanús, hogy a Hit Gyülekezete és Németh Sándor viselt dolgait rendszeresen feltáró Amerikai Népszavát és a Magyar Hangot támadják.


Talán nem véletlen, hogy hetek óta irtózatos túlterheléses támadás (DDoS) alatt áll az Amerikai Népszava, most pedig bedöntötték a Magyar Hang oldalát is. Ez egyértelműen arra utal, hogy célzott támadásokat intéztek a két lap ellen, és a megrendelők magyarok lehetnek. A HVG hírt adott arról, hogy a napokban hasonló támadás érte a Magyar Telekomot is, ez utóbbit inkább egyszeri figyelemelterelésnek gondoljuk.

A Magyar Hang írta meg az Átlátszó.hu oldallal közösen Bartus László Fesz lesz című könyve alapján, hogy Németh Sándor eltulajdonította az ATV többségi tulajdonát, a gyülekezeti vagyon magánvagyon lett. Az Átlátszó.hu ezután nem foglalkozott többet a Hit Gyülekezetével, a Magyar Hang viszont folyamatosan írt Németh Sándor magánegyházáról, amelyről a Fesz lesz című könyvben is találhatók tények arról, hogy titkosszolgálati eszközöket és módszereket használ. Németh Sándor névtelen lejárató kiadványokat jelentet meg, megfigyeltet embereket, iratokat lopnak el, követnek “célszemélyeket”, névtelenül és álnéven rágalmazó szennyblogokat tartanak fenn. Mindezt államilag támogatott egyházként.

Ebbe a gátlástalan stílusba minden további nélkül belefér, hogy a dark weben megrendeljenek ilyen támadásokat vagy saját erőből végrehajtsanak. Az Amerikai Népszava ellen olyan gyilkos támadásokat hajtottak végre, amiből látszik, hogy emögött az újság megsemmisítésének szándéka áll. Ezt egy kínai, vietnami hacker nem tartja fontosnak és magától nem választja ki éppen az Amerikai Népszavát, utána pedig a Magyar Hangot. Arra a kérdésre, hogy kinek áll érdekében, ki gyűlöli ennyire ezt a két újságot, és ki az, aki képes bármire, hogy az “ellenségeit” ellehetetlentse, illetve megsemmisítse (ha nem vesszük figyelembe, hogy ez Isten spéci büntetése lenne), csak egyetlen válasz adható: a Hit Gyülekezete...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.