2020. szeptember 28., hétfő

HOGY CSEPPFERTŐZÉSSEL IS TOVÁBBÍTANI TUDJÁK A KIÉRDEMESÜLT ALATTVALÓK FELÉ A LEZSÍROZOTT KAPACITÁSOKAT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Mikes Mirtill
2020.09.28.


kelemen.mikes@netkavezoabujdosokhoz.tekirdag.tr


Tárgy: feles

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Most tessék leszámolni a hazatérési szándékával, amíg nem késő, mert az utóbbi tíz esztendőben leelőztük kendet az időben való visszafelé száguldásban. Most éppen háddzs van. Úton az RMDSZ billogos szavazóbázis. A Kétharmados Mindenható janicsárjai Tündérhonból ide, innen visszahurcolják a választási Heckerjeiket.

A mutánssá korcsúlt Csaba csorbadzsi janicsár iskolája, meg az illiberáliskeresztény közös üstben kotyvasztott nullszériás janicsárok – mint a sortüzes médiaharceljárások kivitelezői – hagyományosan államosított zenére masíroznak. A „devsirme” (a más hitűek összefogdosása és egyházi iskolákba való zárása) is szokványos itten. Sok módiban már Mohács körül járunk.

Amiben még nem értünk vissza kendig, az a könyvvásárlás. A felnőttek fele életében még vásárolt könyvet, de a nem vásárlás gyorsuló tendenciát mutat. Egyre többen nem ismerik a betűt. A minap történtek miatt még az írástudó ateisták feje is úgy ég, mint anno a csipkebokor, mikor jött a Mózes. Mert a kívül belül Mózest formázó Iványi Gábor hivatástudatból felmutatta ezeknek a kutyaütőknek a kőtáblát, a tízparancsolattal. Ezek meg – nem ismervén fel az írást – elkobozták és a Győző papa a többi kővel együtt a mi pénzünkért eladta a felfúvódott nagykisfiának az útalapba.

Még rosszabb a helyzet a humánerőforrás tekintetében. Nemesség egyáltalán nincs. A múltkoriban írtam kendnek, hogy az előző diktatúra végén már a tsz pártitkár is agrárszakember volt. Most viszont a községháza nyaloncait védő villanypásztor kezelője is arroganciából és gőgből OKJ-s vizsgát tett fociszurkolónak álcázott pártkülönítményes suvernyák. A magasabb sarzsiban lévő szolgaszemélyzetnek azon kívül, hogy a hazugságvizsgáló érzékelőjét határozott szájnyitással hatástalanítania kell, elvárás, hogy cinizmusból Phd fokozata legyen, amelyet természetesen az államegyházi keltetőben koppintott a kincstári laptopja, mert csak az enter megnyomásáig terjed a felhasználói ismerete...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.